Madplan uge 6

Kyllingefilet med tomat, mozzarella og serrano og couscoussalat

Couscous salat fyldt med grøntsager samt et par kyllingefileter med ost og tomat omsvøbt i serrano skinke. En lækker ret til aftensmaden, som ikke tager meget mere end 35 minutter at lave. Tror kylling er noget mange af os spiser flere gange om ugen, dog tilberedt på forskellige måder, hvilket man da også bliver nødt til for ikke at gå helt død i det 🙂

Her har jeg valgt at fylde mine kyllingefileter med lidt forskellige lækkerier, hvilket gør dem lige en anelse lækre end normalt. Dertil har jeg lavet en couscous salat hvor jeg har brugt både store og små couscous, hvilket ikke har noget med smagen at gøre, jeg synes bare det er pænt og anderledes 🙂 Men har I kun den ene slags, så kan I sagtens bare bruge den.

OPSKRIFT 2 personer

Ingredienser

2 kyllingefileter

4 skiver mozzarella af en light mozzarella bøf

4 skiver serrano

2 skiver tomat

2 dl tørret couscous

1 peberfrugt

8 cherrytomater

1 håndfuld frisk spinat

En halv agurk

1 rødløg

1 spsk. koldpresset olie

10 dråber citronsaft

 

Fremgangsmåde

  1. Skær en lomme i kyllingefileterne og kom 1 skive tomat og 2 skiver mozzarella ind i hver lomme. Pak kyllingerne ind i serrano skinke og placer den i et indfast fad.
  2. Placer fadet i en 220 grader varm ovn i 20 minutter.
  3. Kom 3 dl vand samt lidt salt i en kasserolle og få det i kog. Når vandet koger kommes couscousen i, kasserollen fjernes fra varmen, låget lægges på og couscous skal trække 12-14 minutter.
  4. Skær peberfrugt i tynde strimler, agurk og rødløg i tern, halver cherrytomaterne og hak spinaten groft. Når couscousen er kogt færdig og kølet lidt af, blandes det sammen med de hakket grøntsager, lidt koldpresset olie og citronsaft.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 6