Proteinrige kakaovafler

Madplan uge 7

Min madplan for den kommende uge har jeg her fået skrevet ned til jer. Der er en del af aftenerne hvor jeg ikke er hjemme grundet blandt andet en fødselsdag og på søndag skal jeg spise på Ravage med tøserne. Så der er nok ikke ligefrem verdens mest inspirerende madplan 🙂

Madplan uge 7

Mandag: Ikke hjemme

Tirsdag: Pasta med squash, svampe, chorizo og kylling

Onsdag: Helstegt nakkefilet med kålsalat, råstegte rodfrugter og tzatziki

Torsdag: Wok med oksekød i strimler, sukkerærter, peberfrugt, gulerødder og broccoli

Fredag: Pulled chicken i spinatwraps

Lørdag: Ikke hjemme

Søndag: Ikke hjemme

Ja det er måske ikke ligefrem verdens mest spændende madplan, men lidt retter er der da på. Der er både et par nye retter, men også et par som allerede ligger på bloggen. Opskriften på wraps har jeg et par stykker af både her og her. Der ligger også et par opskrifter på helstegt nakkefilet, dog bliver den på onsdag lidt anderledes, men ellers ligger opskrifterne her og her. Opskriften på tzatziki er her. Der ligger også et par opskrifter på forskellige slags wokretter, men ingen af dem skal jeg lave på torsdag, men hvis I mangler lidt inspiration til en wokret, så skal I bare skrive ‘wok’ i søgefeltet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinrige kakaovafler