Kakao müsli/granola med chokoladestykker

De 10 mest populære indlæg i februar 2018

Så er februar måned slut og det er på tide at få kigget månedens indlæg igennem. Jeg synes det er sjovt at se på, hvilke indlæg I har været mest interesseret i, da det ofte slet ikke er de indlæg, som jeg havde regnet med. Som sædvanlig har jeg droppet madplanerne, da de er lidt kedelige at have med her, men det er ofte nogen af de mest populære indlæg på bloggen.

Top 10 over de mest populære indlæg er en god blanding af opskrifter og lidt private indlæg. I februar startede jeg en ny ting op, hvor jeg skriver et indlæg med 15 random facts om mig selv. Indtil videre har jeg fået skrevet 2 af disse indlæg og med den succes det har medført, kan jeg da sagtens røbe at der kommer flere af dem.

 

De 10 mest populære indlæg i februar

  1. Blomkålstoast har i februar måned været yderst populær, men det er nu også en ret lækker og lidt anderledes frokost.
  2. Ja godt nok er fastelavn nu overstået, men den har jo fyldt en del i februar måned. Min opskrift på sundere fastelavnsboller lavet på vandbakkelser og fyldt med vaniljecreme og pisket cremefine, var I ret glade for.
  3. For et par dage siden tog jeg et valg om, at sygemelde mig fra mit studie og udskyde mit speciale, hvilket betyder at min kandidat bliver udskudt 1 år, grundet en hjernerystelse jeg fik for 3 måneder siden. Dette har jeg skrevet lidt om her.
  4. Denne opskrift på sundere ‘rigtige’ romkugler, som ikke er lavet på dadler, men som er lavet på sammen måde som rigtige romkugler, hører til en af mine favoritter og jeg kan fornemme, at jeg ikke er ene om det.
  5. Lige i starten af februar kom mit første indlæg med ’15 ting I (måske) ikke vidste om mig’. Det var en måde hvorpå I kunne lære mig bedre at kende og jeg kunne hurtigt fornemme at der var en stor interesse, så mit første indlæg er havnet på en flot fjerdeplads.
  6. Igen var I glade for mine fastelavnsboller også disse grove gammeldags fastelavnsboller, som er fyldt med remonce og vaniljecreme.
  7. Jeg har en del opskrifter på søde sager lavet på bønner og disse bønne cookies med chokolade og karamel var en af de bønne-opskrifter, som fandt vejen til top 10.
  8. Andel del af ’15 ting I (måske) ikke vidste om mig’ var også et hit.
  9. Kikærteboller med revet gulerod. Disse glutenfri boller som er lavet på kikærter og fyldt med revet gulerod er virkelig lækre og ikke mindst nemme at lave. Derudover ved jeg, at mange af jer sætter pris på glutenfri bagværk.
  10. Jeg lavede for et stykke tid siden en grød udgave af den klassiske kage ‘den du ved nok’, hvilket resulterede I den bedste portion grød jeg længe har smagt – Det smagte virkelig fantastisk.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kakao müsli/granola med chokoladestykker