Ærtefalafel

10 mest populære indlæg i marts 2018

Så er marts måned lakket mod ende og det er tid til at få kigget bloggens indlæg igennem. Jeg har igen i denne måned lavet en oversigt over de mest læste indlæg i marts. Som sædvanlig har jeg droppet at komme madplanerne ind i denne top 10 liste, da de er lidt kedeligt at have med her, synes jeg. Men der e ringen tvivl om at madplanerne vinder rimelig stort hver måned, dem er I rimelig glade for.

Igen er det meget opskrifter på søde lækkerier, som der er flest af blandt de 10 mest populære indlæg for sidste måned. Men det er måske ikke så underligt, da jeg laver ret mange opskrifter fra de søde køkken.

 

De 10 mest populære indlæg i marts

  1. En helt klar favorit er denne lækre bønnebrownie, som blandt andet er lavet på sorte bønne og som uden tvivl er den bedste bønnekage jeg nogensinde har smagt og bagt.
  2. Opskriften på en sundere karamelsauce er landet på de solid anden plads, hvilket jeg nu godt kan forstå for den fungerer ret godt.
  3. Endnu en kage og denne gang er det en kikærtekage med en topping lavet på dadler og avocado.
  4. Chiavafler smagt til med vanilje.
  5. Tidligere på ugen lavede jeg et indlæg, hvor jeg samlede lidt forskellige ideer til påskebordet og dette indlæg landede her. Så hvis I mangler lidt inspiration til frokosten, så kan I lige klikke på dette link.
  6. Butter chicken er igen igen landet på denne liste, der er altid rimelig stor interesse i denne opskrift.
  7. Opskriften på chokoladetrøfler lavet på nødder og dadler og uden piskefløde, men som samtidig smager helt fantastisk er landet på denne syvendeplads.
  8. I sidste måned lavede jeg en liste lige som denne, bare med de mest populære indlæg i februar og den er også kommet på listen, og det indlæg kan I læse her.
  9. En juleopskrift fandt også vejen til listen. Det er opskriften på denne raw chokoladekage som smager af havregrynskugler. Den smager helt fantastisk og er en kage, som man sagtens kan lave på alle andre tidspunkter af året.
  10. Spinatpandekager er den sidste opskrift, som kommer med i denne omgang. Pandekagerne fungerer rigtig godt som en slags wrap til enten en lækker frokost eller hurtig aftensmad.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ærtefalafel