Koldhævede grove surdejsboller - lækre sprøde med en sej krumme

Madplan uge 17

Jeg har igen fået lavet min madplan for den kommende uge. Jeg synes efterhånden det er blevet en fast godt søndagstradition og det lader til, at I godt kan lide mine madplaner, så tænker jeg bare bliver ved med at lave dem lidt endnu 🙂 Næste uges madplan bliver igen en blanding af både nye og gamle retter, så et par af dem kan I allerede finde her på bloggen. Mandag og lørdag laver jeg ikke aftensmad, men de andre dage skulle jeg meget gerne kokkerere nogle spændende retter.

Madplan uge 17

Mandag: Ikke hjemme

Tirsdag: Fyldte peberfrugter med grøntsagsstave

Onsdag: Gammeldags kyllingesteg med kogte grøntsager

Torsdag: Hakkebøffer med bønne- og blomkålsfritter, en frisk salat og tzatziki.

Fredag: Grillet mørbrad, blandet grøntsager samt en bulgursalat

Lørdag: Ikke hjemme

Søndag: Rester fra ugen eller mad på grillen

Opskriften på fyldte peberfrugter kan I finde her. Jeg har også en opskrift på fyldte søde kartofler, hvis I er mere til det end peberfrugter, den opskrift ligger lige her. Gammeldags kyllingesteg hører til en af mine favoritter, det har det altid gjort og selvom det er lidt en mormorret, så laver jeg den forholdsvis ofte. Selvom retten er med sovs og hele molevitten, så kan den stadig laves sund, lækker og smagfuld. Opskriften kan I nuppe lige her. Jeg har også en opskrift på tzatziki her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldhævede grove surdejsboller - lækre sprøde med en sej krumme