Hvid fisk med pesto, agurkesalat og bulgursalat

Sundere sukkerfri snickerskugler

Som nogen af jer måske ved, så er jeg ret vild med søde ting, derfor prøver jeg ofte at lave søde sukkerfri lækkerier, som er forholdsvis sunde. Her har jeg lavet nogle lækre raw kugler, som minder om snickers, derfor har de fået navnet snickerskugler. De smager virkelig skønt og fungerer ret godt som mellemmåltid eller som en lille snack, når sukkertrangen melder sin ankomst ofte op af eftermiddagen.

De er virkelig hurtige at lave, da de som sagt er raw og skal derfor hverken bages eller noget. Dejen skal blendes sammen, formes til små kugler og vendes i smeltet mørk chokolade. Hvis I ikke lige har tid til at smelte chokoladen, så kan I sagtens rulle kuglerne i finthakket peanuts, det er den rigtig nemme løsning og smager også godt. Jeg vil dog anbefale at bruge chokolade, for chokolade holder bare altid. Derudover består opskriften ikke af ret mange ingredienser, hvilket er ret rart indimellem.

OPSKRIFT 8 stk.

Ingredienser

125g dadler

75g peanuts

2 spsk. peanutbutter

1 spsk. ‘sukker’ (EASIS multisød eller sukrin gold)

80g mørk 70% chokolade

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at blende peanuts i en blender eller en foodprocessor, men kun i 10 sekunder, nødderne skal bare fintsnittes. Kom dem i en skål.
  2. Kom dadlerne i foodprocessoren og blend det til en lind masse.
  3. Tilføj peanutbutter og ‘sukker’ og blend sammen. Kom efterfølgende massen i skålen til de fintsnittet peanuts og bland det hele godt sammen med en ske.
  4. Smelt chokoladen og form massen til små kugler. Når chokoladen er smeltet, dyppes kuglerne i chokoladen og pyntes med lidt fintsnittet peanuts.
  5. Kom kuglerne på køl til chokoladen er smeltet og nyd dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvid fisk med pesto, agurkesalat og bulgursalat