Wok med tigerrejer, broccoli og squashnudler

Chokoladebudding med friske bær

Chokoladebudding! Seriøst det her er en virkelig lækker, sund og tilmed meget nem dessert, som bare smager så godt. Det er en slags chokoladebudding, men er lavet på kokosmælk, kakaopulver og chokolade. Buddingen er lækker cremet og har en skøn smag af chokolade.

Jeg toppede den med friske bær, men jeg er helt sikker på at lidt pisket fløde af en slags ville passe ret godt til. Det behøver jo ikke være en fed piskefløde, det kan eksempelvis være creme fine ellers har jeg hørt, at man kan købe kokosfløde, som kan piskes. Det er jeg ret sikker på også ville smage rigtig godt.

Et lille tip: Passe på med ikke at komme for meget kakaopulver i (nogen gange kan man godt blive lidt ivrig), men for meget kakaopulver kan godt gøre buddingen lidt bitter. Så pas på og smag den gerne til inden I kommer den på køl.

OPSKRIFT 3 stk.

Ingredienser

400 ml kokosmælk

1,5 spsk. kakaopulver

50g mørk chokolade 70%

2 spsk. majsstivelse

2 spsk. sukker (EASIS multisød eller sukrin gold)

 

Fremgangsmåde

  1. Kom kokosmælken i en kasserolle (på nær ca. 2 spsk. fulde) sammen med kakaopulver, den mørke chokolade og ‘sukker’.
  2. Når chokoladen er smeltet, rør I majsstivelse sammen med 2 spsk. mælk og pisker det efterfølgende i massen. Lad det hele simre indtil massen er blevet lind og tyk.
  3. Smag buddingen til, den må gerne være ret sød, da en del af sødmen forsvinder når buddingen er blevet kold.
  4. Kom buddingen på små glas, eller i en stor skål, hvis I ikke ønsker portionsanretninger.  Stil buddingen på køl 3-4 timer, men den kan sagtens laves dagen i forvejen.
  5. Top buddingen med lidt friske bær og kakaonibs og nyd en ret lækker sommerdessert.

Produkterne fra EASIS er sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wok med tigerrejer, broccoli og squashnudler