Æggekage fyldt med peberfrugt, kylling, asparges og feta

10 mest populære indlæg i juni 2018

Juni måned er slut og det er på tide at kigge tilbage på måneden som er gået. Jeg synes det er sjovt at kigge tilbage på hvilke indlæg, som I har været mest interesseret i. Eftersom min blog hovedsageligt er en madblog, så er det ofte opskrifterne som er mest populære, men indimellem sniger der sig lidt mere private indlæg ind, og de plejer faktisk at være i ret høj kurs hos jer.

Udover de enkelte private indlæg, så er mine madplaner også ret populære. De ligger altid i toppen, men som jeg plejer at skrive, så gider jeg ikke have dem med her i top 10. Jeg synes de er lidt kedelige og ikke rigtig hører til. Så jeg holder mig til opskrifter og de private indlæg.

Månedens mest populære indlæg byder på list blandet opskrifter, men mange af dem er ret nye. Enkelte er også sæsonpræget i form af koldskål og kammerjunker, som jo er noget mange af os spiser indimellem i øjeblikket. Derudover er der både opskrifter på morgenmad, aftensmad og dessert.

De 10 mest populære indlæg i juni

  1. Det absolutte mest populære indlæg i juni var faktisk et tidligere indlæg, som jeg genudgav. Det er det første private indlæg jeg skrev, hvor jeg fortæller om min vægttabsrejse. Det er en ret lang beretning, men hvis I er interesseret I at lære mere om mit vægttab, så kan I jo lige læse det.
  2. Sommeren er over os og mange af os spiser nok ret store mængder koldskål med kammerjunker, og mine sundere sukkerfri og glutenfri kammerjunker har I været ret interesseret i.
  3. På tredjepladsen er min kylling i karry kommet ind. Den er fyldt med en masse grøntsager blandt andet spidskål, blomkål og gulerødder og toppet med alverdens lækkerier.
  4. En lækker trelags sommertærte bestående af en sprød bund, sukkerfri karamel, ristet hasselnødder og en chokoladecreme lavet på banan, avocado og chokolade. Tærten er toppet med en masse friske bær. Det er en rigtig lækker sommerdessert.
  5. Her er opskriften på en dejlig nem og lækker tærte. Bundet har jeg lavet på blomkål, hvilket gør den rigtig lækker og lidt mere kalorielet end hvis den var lavet på almindelig dej. Fyldet består af spicy oksekød, spinat og gedeost.
  6. For et stykke tid siden eksperimenterede jeg med pandekager med ricottaost og der blev nogle ret lækre pandekager ud af eksperimentet. Disse ricotta pandekager er smagt til med vanilje og citron.
  7. Juni måned bød også på en lille ferie for mit vedkommende. Min mor og jeg var et par dage i Jylland blandt andet Århus. På instagram spurgte jeg efter lækre spisesteder, og jeg fik en masse anbefalinger. Derfor samlede jeg et indlæg med alle anbefalingerne på lækre spisesteder i Århus. Jeg må vist snart få lavet et indlæg, hvor jeg fortæller om turen 🙂
  8. Som nævnt tidligere så er det jo sæson for koldskål med kammerjunker og min opskrift på hjemmelavet sukkerfri koldskål har da også fundet vejen til denne liste.
  9. På niendepladsen er min lækre cremet pastaret lavet på squash- og bønnespaghetti og fyldt med kylling, cherrytomater og spinat landet.
  10. Det sidste indlæg i denne omgang er opskriften på en hjemmelavet bearnaisecreme. Den smager skønt af bearnaise, men den er noget sundere end hjemmelavet bearnaisesauce.

4 kommentarer

  • Jimmi

    Hej Camilla

    Joo, men når man går ind på kategorien, så ved man jo ikke, hvad der ligger og skal scrolle igennem mange indlæg. Jeg tænker på en mere tilgængelig oversigt som f.eks juliebruun.com har. Åh ja – ved godt, at det ikke er så lige til, men sådan er det jo når blogindholdet vokser 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • camilladrabo

      Jeg prøver at kigge på det:) Mange tak fordi du gav dig tid til at skrive.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jimmi

    Du har så mange gode og inspirerende opskrifter Camilla……..men hold da op, hvor ville det være dejligt, hvis du fik en mere tilgængelig oversigt med billeder af opskrifter, som man kunne klikke på :-/.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • camilladrabo

      Mange tak for de søde ord, det er skønt at du kan finde lidt inspiration i mine opskrifter 🙂 Mht. det andet, præcis hvad mener du? Øverst kan man jo trykke på en ‘kategori’ også kommer opskrifterne frem, men det er måske ikke så overskueligt eller?

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æggekage fyldt med peberfrugt, kylling, asparges og feta