Müslibar med peanutbutter og chokolade

Koldskål chiagrød

Koldskål kan sagtens spises til morgenmad, det består jo mest af alt af mælkeprodukter som jo er sundt – der er da ok mange proteiner i 🙂 Men for lige at gøre det en tand bedre og måske mere mættende, så kan I aftenen i forvejen røre koldskålen op med chiafrø, så er det en perfekt måde at starte dagen på. Grøden smager skønt af koldskål og hvis I lige topper den med lidt skyr, friske jordbær og knuste kammerjunker så kan det kun blive en god start på dagen.

Jeg har efterhånden lavet dette en del gange i løbet af de sidste par uger, og jeg kan fortælle at det fungerer godt både til morgenmad, men også til dessert. Det bedste er at det ikke tager meget mere end 15 sekunder at røre sammen, det er altså ret skønt indimellem. Om morgenen skal det bare anrettes og spises – dejlig nemt og lækkert.

I kan selvfølgelig sagtens bruge færdiglavet koldskål, og kammerjunker, eller I kan gøre som jeg og lave det selv. Jeg har i grøden brugt min opskrift på koldskål, som I kan finde her, samt mine hjemmelavet kammerjunker til at toppe med – de opskrifter kan I finde her og her.

OPSKRIFT 1 person

Ingredienser

2,5 spsk. chiafrø

2 dl koldskål

10 dråber flydende sødemiddel

 

Fremgangsmåde

  1. Kom alle 3 ingredienser i en skål og rør det godt sammen.
  2. Stil skål på køl minimum 1 time, men gerne til næste morgen.
  3. Rør rundt i grøden og tilføj eventuelt lidt mere koldskål, hvis grøden er blevet for fast. Top grøden med jordbær og lidt kammerjunker og eventuelt lidt skyr, hvis I skal spise grøden til morgenmad.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Müslibar med peanutbutter og chokolade