Koldhævede havregrynsboller med surdej

Madplan uge 29

Jeg har længe overvejer at lave lidt om på min tradition med at udgive mine madplaner om søndagen, så i stedet vil jeg udgive dem om lørdagen, eller jeg vil i hvert fald gøre et ihærdigt forsøg på at huske det. Eftersom flere har skrevet at de handler ind søndag og det derfor ville det være rart, hvis madplanerne allerede kom ud lørdag, så I har mulighed for at være med fra starten af ugen.

Næste uge byder på knap så meget arbejde, så jeg har masser af tid til at arbejde på bloggen, slappe af, træne og ikke mindst få afprøvet en del nye opskrifter, derfor bærer min aftensmad i næste uge præg af de nye retter. Dette betyder dog at der desværre ikke ligger ret mange opskrifter på bloggen, så hvis I følger min madplan, må I gøre det uden opskrifter de fleste dage i næste uge, men jeg prøver at linke til lignende opskrifter, hvilket forhåbentlig vil hjælpe.

 

Madplan uge 29

Mandag: Nachos lavet på søde kartofler og jordskokker toppet med oksekødstrimler, grøntsager og revet ost

Tirsdag: Grillet spareribs med majskolber, fritter, hjemmelavet coleslaw eller en frisk kålsalat

Onsdag: Rugbrød med tunsalat og grøntsagsstave

Torsdag: Grillet asparges med parmesanost og serrano, en frisk salat og grillet tykstegsbøffer

Fredag: Big mac salat

Lørdag: Gammeldags kyllingesteg  med det hele eller bare helstegt kyllingesteg med en frisk salat

Søndag: Blomkålspanini med eks. serrano, avocado, chorizo, brie, tomatskiver, mozzarella og spinat

Som tidligere nævnt bliver min aftensmad i næste uge nye retter, så det er desværre ikke mange opskrifter jeg her kan linke til, men opskriften på hjemmelavet pommes fritten kan I finde lige her og opskriften på et par salater har jeg her, her og her. Jeg har også her en opskrift på en ‘snyde’ coleslaw. Jeg har en opskrift på tunsalat liggende her og hvis I ikke bryder jer om tun, så har jeg her en opskrift på laksesalat og her skinkesalat. Opskriften på en big mac salat kan I finde her og opskriften på gammeldags kyllingesteg ligger her. Blomkålspanini er helt nyt for mig, men på bloggen ligger en opskrift på blomkålstoast og den kan I hitte her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldhævede havregrynsboller med surdej