Kærnemælkshorn med hindbærmarmelade og remonce

Lær mig lidt bedre at kende :)

For et stykke tid siden skrev jeg, af tre omgange, indlæg hvori jeg fortalte om total random ting om mig selv. Der står alt fra pinlige/sjove episoder, mærkelig tendenser og underlige vaner, samt helt almindelig halvkedelig informationer om mig, som der jo også skal være plads til. Vi er jo alle sammen lidt kedelige indimellem – heldigvis 🙂

Dette kom sig af at jeg indimellem bliver bedt om at dele mere end bare mit vægttab og mine opskrifter, men det er jeg generelt ikke så god til. Jeg kan egentlig godt lide at have mit privatliv for mig selv, for jeg synes egentlig, at jeg åbner ret meget op omkring mit vægttab og de problemer som jeg har haft, og stadig har, med hensyn til at få smidt de sidste kilo.

Da jeg selv synes det er ret sjovt at læse lignende indlæg fra andre, så synes jeg det var en god ide selv at gøre det. Det giver jo jer en god mulighed for at lære mig lidt bedre at kende, og det gjorde egentlig også at jeg lærte mig selv lidt bedre at kende. Det var faktisk ret sjovt at lave disse indlæg, jeg fandt ud af, at jeg er lidt mærkelig og har nogle underlige vaner 😉

Hvis I ikke allerede har læst disse indlæg, så vil jeg da lige linke til dem her. Det første indlæg kan I læse her, det andet kan I finde her og det sidste indlæg ligger lige her. Så hvis I mangler lidt hyggelæsning mens i ligger og nyder solen, måske sidder på vej i et fly ned sydpå eller bare lige har 10 minutter til overs, ja så kan I da lige læse disse tre indlæg.

2 kommentarer

 • Tilde

  Dine 3x her links dutter ikke. Hvertfald ikke her🤷‍♀️🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • - Camilla Drabo

   Det er fikset nu 🙂 Satser jeg på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærnemælkshorn med hindbærmarmelade og remonce