Spidskålssalat med kalkunbacon og en honning/sennep dressing

Madplan uge 31

Denne gang huskede jeg at få lavet og ikke mindst udgivet min madplan for den kommende uge om lørdagen og ikke først søndag aften. I næste uge er de fleste opskrifter nye, dog inspireret at andre lignende opskrifter som allerede ligger på bloggen. Jeg linker til opskrifterne nedenfor. Enkelte dag er jeg ikke hjemme, så der laver jeg ikke aftensmad. Derudover kan det være at min aftensmad enkelte dage vil blive byttet ud med koldskål, rugbrød eller en salat. Jeg synes ikke lysten til at kokkerere er så stor i øjeblikket, det er sgu lidt varmt at stå i køkkenet i disse dage, så måske bliver det bare noget let enkelte dage.

Madplan uge 31

Mandag: Helstegt kylling med spidskålssalat og en sundere mormordressing

Tirsdag: Ikke hjemme

Onsdag: Grillet hakkebøffer med kartoffelsalat

Torsdag: Pasta ragu med squashspaghetti og bønnespaghetti

Fredag: Fyldt mørbrad med quinoasalat

Lørdag: Ikke hjemme

Søndag: Kyllingeburger med grøntsagsstave

Som sagt er de fleste af næste uges opskrifter nye, enkelte kan I dog finde på bloggen og dem linker jeg lige til herunder. Derudover linker jeg også til opskrifter, som minder om dem jeg vil lave, så I har lidt inspiration.

Opskriften på en helt almindelig kartoffelsalat kan I finde her, samt en lun kartoffelsalat her og så har jeg også en opskrift hvor kartoflerne er bytte ud med blomkål og den opskrift kan I finde her. Derudover har jeg allerede et par opskrift på pastaretter liggende her og her. Opskriften på kyllingeburger kan I finde her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spidskålssalat med kalkunbacon og en honning/sennep dressing