Kålwraps med oksekødsstrimler, peberfrugt og grillet ost

Madplan uge 35

Så blev det lørdag og I skal selvfølgelig se min madplan for den kommende uge. Jeg får lidt lange dage, da den står på en del arbejde og træning eller andre ting efterfølgende, men jeg har prøvet at lave en madplan som passer til min uge, så satser jeg på den kommer til at holde. Der er igen en blanding af både nye og gamle retter, men som sædvanlig linker jeg til både de opskrifter, som I kan finde på bloggen samt lignende opskrifter.

På søndag rejser jeg på ferier om formiddagen, så der skal jeg ikke lave aftensmad, men satser i stedet på at sidde sammen med min skønne familien og få lidt lækkert aftensmad i varmen 🙂

Madplan uge 35

Mandag: Risotto lavet på råris og blomkålsris med kylling, serranoskinke, spinat og cherrytomater

Tirsdag: Skaftkoteletter med rodfrugt fritter og en varm peberfrugt/løgsalat

Onsdag: Hakkebøffer i paprikasauce med grøntsagsmos

Torsdag: Rugbrød med lakserilette og gnave grønt

Fredag: Toast

Lørdag: Coq au vin med en let salat og en godt stykke brød

Søndag: Ikke hjemme

På mandag vil jeg lave risotto, hvilket jeg tidligere har lavet dog med andet fyld, men opskrifterne kan I finde her og her. På Torsdag skal jeg efter arbejde direkte videre og er først hjemme ved 21 tiden, derfor bliver min aftensmad rugbrød, da det er dejlig nemt og noget jeg kan spise på vej i bilen. Til rugbrødet vil jeg lave en lakserilette, hvilket jeg ikke tidligere har prøvet, men jeg har her en opskrift på laksesalat. Opskriften på Coq au vin kan I finde lige her og hvis I har lys til et godt stykke flute til, så har jeg en opskrift på det lige her. Og sidst men ikke mindst så har jeg her en opskrift på toast, hvor jeg har lavet brødet af blomkål og den opskrift kan I finde her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kålwraps med oksekødsstrimler, peberfrugt og grillet ost