Bulgursalat med frisk basilikum, spidskål, tomater og chilifeta

Madplan uge 37

Så blev det igen lørdag og I skal selvfølgelig lige have min madplan for den kommende uge. Jeg sidder stadig i Spanien og nyder den sidste dag af min ferie. Fra på mandag begynder hverdagen igen og en madplan er et ret godt udgangspunkt til at få lidt struktur på hverdagen med hensyn til maden. Så jeg er forberedt og har nu en madplan til når jeg kommer hjem.

Min aftensmad i den næste uge bliver en blanding af både nye og gamle retter, men de fleste af dem bliver ret overskuelige, da jeg har sene forelæsninger, men også bare en del forelæsninger i den første uge, så jeg får travlt med at få læst. Derfor tror jeg ikke energien til at lave de vilde retter kommer til at være tilstede, så det bliver enkel og nem aftensmad.

Madplan uge 37

Mandag: Big mac salat

Tirsdag: Fyldt svinemørbrad med rodfrugt- og bønnefritter

Onsdag: Salat med ærtefalafler

Torsdag: Stegte ris lavet på blomkålsris og brune ris (eller råris) med kylling og en masse grøntsager

Fredag: Hakkebøf med bløde løg, kogte grøntsager og sauce

Lørdag: Rød bøf med bearnaisecreme og grøntsagstilbehør af en slags

Søndag: Kyllingeburger

Opskriften på Big Mac salaten ligger allerede på bloggen, og I kan finde opskriften i dette link. Derudover har jeg også en opskrift på lækre ærtefalafler, som I kan finde her, ja og jeg har også en opskrift på helt almindelige falafler og den opskrift er her. På torsdag står den på stegte ris lavet på en blanding af enten råris eller brune ris og blomkålsris fyldt med en masse andre grøntsager samt lidt kylling og den opskrift er her. Her kan I finde opskriften på kyllingeburger, dog overvejer at kyllingen til min burger på søndag skal paneres i chips og cornflakes fra EASIS. Bearnaisecremen er en lækker og ikke mindst nem dressing, som passer virkelig godt til en god saftig bøf – opskriften er her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bulgursalat med frisk basilikum, spidskål, tomater og chilifeta