Squashmuffins med lys chokolade, valnødder og 'nutella' i midten

Madplan uge 38

Så blev det lørdag og I skal som sædvanlig have min madplan for næste uge. Det bliver altså med enkelte gentagelser fra sidste uge, for jeg fik ikke rigtig lavet den mad, som jeg havde planlagt, men jeg har stadig lyst til det, så enkelte af retterne er kommet på næste uges madplan. I næste uge har jeg nogle lange dag og flere dag hvor den står på træning lige efter arbejde, så det bliver ikke det vilde aftensmad i den uge. Derudover er der flere aftener hvor jeg slet ikke er hjemme. Det bliver en blanding af både nye og gamle retter, og jeg har som sædvanlig linket til de allerede eksisterende opskrifter længere nede i indlægget.

Madplan uge 38

Mandag: Enten fyldt svinemørbrad med rodfrugt- og bønnefritter eller mørbradbøffer i ‘flødesauce’

Tirsdag: Spaghetti bolognese

Onsdag: Helstegt nakkefilet med salat

Torsdag: Ikke hjemme

Fredag: Hakkebøf med bløde løg, kogte grøntsager og sauce

Lørdag: Ikke hjemme

Søndag: Pizza med grøntsagsstave

Opskriften på spaghetti bolognese kan I finde lige her. Har I ikke lige lyst til bolognese, så har jeg også et par andre opskrifter på spaghetti som ligger her, her og her. For et stykke tid siden lavede jeg et indlæg, hvor jeg samlede alle min opskrifter på pizzabunde og det indlæg kan I finde lige her. Der er mange forskellige bunde både nogle ‘almindelige’ dog med lidt groft mel, en med blomkålsbund, bund lavet på sød kartoffel, en på hakket oksekød mm. Jeg har to opskrifter på svinemørbrad i ‘flødesauce’ både her og her. Jeg har her en opskrift på helstegt nakkefilet med melonsalat, stegte peberfrugter og en tzatziki. Til den helstegte nakkefilet tænker jeg at lave nogle madbrød til og det har jeg en opskrift på her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squashmuffins med lys chokolade, valnødder og 'nutella' i midten