Banantærte med karamel og pisket cremefine

Madplan uge 42

Næste uges madplan byder mest af alt på nye retter, i sidste uge fik jeg ikke rigtig lavet så mange nye retter som jeg gerne ville, men jeg satser på, at jeg får det gjort i næste uge. Min uge kommer mest af alt til at omhandle min eksamensopgave, så tænker jeg indimellem vil have brug for en lille pause og derfor har mulighed og lyst til at kokkerere lidt lækkert aftensmad.

Det skal lige siges at der er et par gengangere fra sidste uge, som jeg desværre ikke fik lavet. Eftersom der er en del nye retter på næste uges menu, er der desværre ikke så mange opskrifter liggende på bloggen til jer, men et par ligger der og dem har jeg linket til nederst i indlægget.

 

Madplan uge 42

Mandag: Stegt kål

Tirsdag: Wok med squashnudler, oksekød, ærter, porrer, gulerødder og bambus

Onsdag: Hakkebøffer i paprikasauce med grøntsagsmos

Torsdag: Kylling i en honning/sennep marinade med tilbehør af en slags

Fredag: Krebinetter og stuvet grønærter

Lørdag: Ikke hjemme

Søndag: Gammeldags grydesteg

Opskriften på stegt kål kan I finde inde på bloggen. Det er efterhånden ved at være en klassikere og opskriften ligger lige her. Præcis den wokret som jeg vil lave på tirsdag ligger ikke på bloggen, men jeg har et par forskellige wokopskrifter her, her og her. De andre retter er som sagt nye og jeg har derfor ikke opskrifterne liggende på bloggen endnu, men det kommer forhåbentlig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banantærte med karamel og pisket cremefine