Marcipankage med chokolademousse

Madplan uge 44

Så blev det igen weekend og min madplan skal I selvfølgelig lige præsenteres for. Den kommende uge har jeg igen et par lange dag, da vi har et ret intenst forløb på et kursus på uni, så derfor bliver der et par dage med rugbrød eller andet hurtigt aftensmad. Jeg har dog også et par dage hvor jeg skal arbejde hjemme og det giver jo anledning til at lave lidt lækkert mad og ikke mindst få afprøvet nogle nye opskrifter – håber jeg.

Jeg håber nogen af jer kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge. Her er både lidt nye og gamle retter, så enkelte opskrifter ligger allerede på bloggen og dem har jeg linket til længere nede i indlægget, samt nogen som minder om. Hvis de nye opskrifter holder, kommer de selvfølgelig også snart på bloggen.

Madplan uge 44

Mandag: Rugbrød eller en let salat

Tirsdag: Rugbrød eller en let salat

Onsdag: Kyllingkebab med hjemmelavet fladbrød og grønt

Torsdag: Millionbøf

Fredag: Gullash med grøntsagsmos

Lørdag: Andebryst med blandet tilbehør

søndag: Paneret kylling med pommes

Mandag har jeg en lang dag på uni og skal direkte til træning, hvis jeg kan nå det, derfor bliver min aftensmad enten rugbrød eller en salat. Her har jeg en opskrift på ceasar salad, big mac salat og en spansk bondesalat og en salat med rødt kød og bearnaisecreme. Her kan I også finde en opskrift på hjemmelavet fladbrød. Jeg har også et par opskrift på gryderetter her og her. Her kan I også finde opskriften på andesteg, og jeg har også et par salater, som vil passe godt til andestegen her og her. Opskriften på hjemmelavet pommes ligger lige her. Og som det sidste får I lige her en opskrift på hjemmelavet (paneret) nuggets.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marcipankage med chokolademousse