Ølbraiserede kyllingeoverlår med rodfrugtmos

Melonsalat med serranoskinke og mozzarella

Her får I lige opskriften på en dejlig nem salat, som smager forrygende og som I kan servere både som en ret i sig selv, eller som tilbehør til en stykke kylling eller et god steg, hvilket jeg gjorde, da jeg lavede salaten til min fødselsdag. Jeg lavede den som ét tilbehør af mange og der var ikke meget tilbage, da vi var færdige med at spise. Jeg tror de fleste syntes salaten fungerede ret godt, jeg er i hvert fald ret vild med den. Udover at den smager skønt, så er den altså også ret flot og det spiller også en væsentlig rolle, synes jeg.

Salaten består i alt sin enkelthed af rucolablade, mini mozzarella kugler, honningmelon, lidt serranoskinke samt ristet pinjekerner. Lige inden servering kan man eventuelt hælde et par dråber god olie over salaten og så er den helt perfekt.

OPSKRIFT 6-8 pers.

Ingredienser

400g honningmelon

3 håndfulde rucolablade

175g mini mozzarella kugler

5 skiver serranoskinke

1 spsk. god rapsolie

30g ristet pinjekerner

 

Fremgangsmåde

  1. Skær honningmelonen i tern, riv serranoskinken i mindre stykker, bare med fingrene ikke noget med at bruge en kniv, da de gerne må se lidt rustikt ud.
  2. Kom pinjekernerne på en varm pande og rist dem et par minutter.
  3. Kom rucola på en tallerken eller i en skål og vend det sammen med honningmelonen og mozzarella kuglerne.
  4. Top salaten med serranoskinken, som bare skal lægges tilfældigt på salaten og strø pinjekernerne over til sidst.

#Bloggersdelightplus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ølbraiserede kyllingeoverlår med rodfrugtmos