Grove sukkerfri luciabrød - passer perfekt til d. 13. december

12 Julefrokost ideer!

Julefrokost-perioden er godt i gang! Mange af os har sikkert været til de første julefrokoster og flere ligger forud. Udover alle julefrokosterne i både november og december, så skal mange af os sikker også til julefrokost i juledagene, jeg skal i hvert fald, og derfor har jeg her samlet lidt forskellige ideer til julebordet.

Jeg tror der til de fleste julefrokost bliver serveret de typiske retter som flæskesteg, frikadeller, karrysild osv. Derfor har jeg herunder lagt mine opskrifter på de traditionelle retter til julefrokosten, men også et par retter som måske er lidt atypiske, men som jeg synes passer godt til julebordet.

Her er opskrifter på et par forskellige salater som hønsesalat, skinkesalat og laksesalat. Men også nogle ‘rigtige’ salater bestående af friske sprøde grøntsager, hvilket jeg synes kan være ret lækker som tilbehør til de lidt fede julefrokostretter.

12 julefrokost ideer

1. Skinkesalat

2. Spinatroulade med henholdsvis laks og skinke

3. Hønsesalat

4. Høns i tarteletter (fyldet)

5. Roastbeefsalat

6. Salat med græskar og grønkål eller en anden grønkålssalat

7. Frikadeller

8. Laksesalat

9. Rødkålsalat

10. Grov laksetærte

11. Æggesalat

12. Laksesalat på et bund af grøntsager

 

Måske skal nogen af jer skal stå for desserten til en af julefrokosterne og her kan jeg forslå risalamande, kanelkage, en RAW kage som smager af havregrynskugler, risalamandecheesecake måske en ølkage eller denne mascarponecreme med kogte figner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grove sukkerfri luciabrød - passer perfekt til d. 13. december