Grydebrød med øl og honning

Kylling i tomat/ostesauce med cherrytomater, spinat og asparges

Lækker kyllingefileter liggende i en ostelignende sauce fyldt med cherrytomater, svampe og spinat. Dette er en virkelig lækker hverdagsret, som ikke tager meget mere end en halv time at bikse sammen også smager den rigtig rigtig godt. Jeg er sikker på at det er en ret som hele familien kan lide – alle aldre.

Jeg serverede squash spaghetti til retten, men I kan sagtens koge helt almindelig spaghetti og spise til eller begge dele, så får man både lidt kulhydrater samt lidt ekstra grøntsager. Derudover serverede jeg en lækker grøn salat, som allerede ligger på bloggen og den opskrift kan I finde lige her. Derudover synes jeg det passer ret godt til retten at servere lidt brød til, og det har jeg forskellige opskrifter på. På bloggen ligger både opskrifter på foccacia og flute.

OPSKRIFT 3 pers.

Ingredienser

3 kyllingefileter

8 friske grønne asparges

14 små svampe

10 cherrytomater

2 fed hvidløg

3 håndfulde frisk spinat

50g light smøreost

1 dåse hakket tomater

2 dl vand

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at halver kyllingefileterne på langs. Strø med salt og peber og steg dem på en varm pande. De skal ca. have 3 minutter på hver side.
  2. Skær svampene i skiver, halver cherrytomaterne, skær de friske asparges i 1 cm tern og snit hvidløg meget fint.
  3. Tag kyllingerne af panden og steg svampene i 3-4 minutter. Tilføj hvidløg, efter 1 minut tilføjer I tomaterne og efter yderligere 2 minutter kommer I de hakket tomater, smøreost og vand på panden.
  4. Lad saucen simre 4-5 minutter og vend til sidst den friske spinat i saucen og kom kyllingefileterne på panden.
  5. Smag retten til med salt og peber og server med squashspaghetti, en lækker salat og eventuelt et godt stykke brød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grydebrød med øl og honning