Refleksioner over 2018 og forventninger til 2019

Madplan uge 2

Så kom årets første madplan på bloggen. Jeg glemte fuldstændig at lave en for denne uge, julen og nytår fyldte så meget at jeg helt glemte det, men nu kommer der en madplan for næste uge og jeg håber I kan finde lidt inspiration. Næste uges madplan bliver en blanding af både nye og allerede eksisterende retter, som jeg linker til længere nede i indlægget. Derudover linker jeg også til lignende opskrifter, som I måske kan bruge de dage, hvor jeg skal afprøve nye retter.

Madplan uge 2

Mandag: Butter chicken

Tirsdag: Afprøve ny kyllingeret

Onsdag: Pizzatærte

Torsdag: Kålgryderet

Fredag: Afprøve ny kyllingeret

Lørdag: Ikke hjemme

Søndag: Biksemad

Butter chicken er en gammel opskrift (ligeså er billederne. Trænger vist til nogle nye og bedre billeder til denne opskrift :)) Nå men som I nok kan fornemme, så kan I allerede nuppe opskriften på bloggen bare tryk på dette link.

Et par af dagene i næste uge skal jeg afprøve et par kyllingeretter, og eftersom de skal afprøves så kan I desværre ikke finde opskrifterne på bloggen, men jeg har i forvejen en del forskellige kyllingeretter som eksempelvis gammeldags kyllingesteg, kyllingeboller i peberfrugtsauce, helstegt kyllingesteg med ‘skilt’ sauce, kylling i karry, ølbrasieret kyllingeoverlår, kylling i kokos med karrypasta, kyllingburger, kylling i tomatsauce, kyllingenuggets og æggekage med kylling.

På onsdag vil jeg forsøge mig med en pizzatærte. Min veninde serverede en for et stykke tid siden og den smagte vildt godt, så det skal jeg lige afprøve. Jeg har forskellige tærter liggende på bloggen en med hakket kød og gedeost, en med chorizo, broccoli og mozzarella samt en tærte med laks. Derudover kan I også finde et par opskrifter på forskellige pizzaer, 2 som er lavet med en koldhævet dej og toppet med parmaskinke og en med oksekødtern. Derudover har jeg en opskrift hvor bunden er lavet på sød kartoffel, en anden lavet på blomkål og en hvor bunden er lavet på æggehvider og hytteost.

Jeg har allerede en opskrift på stegt kål, hvilket min aftensmad på torsdag kommer til at minde lidt om. Så søndag skal det være noget nemt så jeg tænker biksemad, da jeg har en del flæskestegen tilovers fra julen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Refleksioner over 2018 og forventninger til 2019