Hjemmebagte grove pitabrød

Madplan uge 5

Nu blev det igen tid til at få min madplan for næste uge. Det er for alvor blevet koldt og det er derfor tid til lidt simreretter, hvilket jeg virkelig elsker. Det smager fantastisk og kræver ikke så meget af en, det eneste ‘problem’ er at de ofte skal simre et par timer, men de klare som regel sig selv.

Jeg har både et par lange arbejdsdage samt sene træninger i næste uge, så min aftensmad bliver ikke specialt ny eller videreudviklende. De fleste af dagene bliver det  retter, som allerede ligger på bloggen, men det er jo godt for så ligger opskrifterne i forvejen til jer. Jeg har som sædvanlig linket til opskrifterne længere nede i indlægget.

Madplan uge 5

Mandag: Mørbradbøffer i svampesauce

Tirsdag: Lasagne med grøntsagsstave eller en salat

Onsdag: Kyllingeoverlår med lun spidskålssalat

Torsdag: Tunsalat, rugbrød og grøntsagsstave

Fredag: Kylling i fad eller ølbraiseret kylling

Lørdag: Ikke hjemme

Søndag: Krebinetter og stuvet grønærter.

På bloggen ligger allerede et par opskrifter på mørbrad i fad både med ‘flødesauce’ og en i svampesauce. Derudover ligger allerede opskriften på lasagne og den kan I finde lige her, og jeg har også en kalorielet lasagne her. Til kyllingeoverlårene vil jeg servere en lun spidskålssalt, men man kan jo sagtens servere andre ting til som stegte blomkåls/broccoliris, pommes, squash nudelsalat, en kartoffelmos eller en græsk salat.

Her kan I nuppe opskriften på tunsalat, men jeg har faktisk også en opskrift på røget makrelsalat, hvis det var noget 🙂 Her ligger en opskrift på kylling i tomatsauce, men er det ikke lige jer, så har jeg her en opskrift på koteletter i fad, hvis I er mere til det. Jeg kan ikke helt beslutte, hvad jeg skal servere på fredag så overvejer også denne lækre ret som består af ølbraiseret kyllingeoverlår. Opskriften på krebinetter og stuvet grønærter ligger også på bloggen, og I kan finde den her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmebagte grove pitabrød