Svineskank med rødbedesalat

Madplan uge 6

Så er det blevet tid til næste uges madplan, som bliver lidt anderledes end normalt, da jeg ikke tror jeg får afprøvet nogle nye opskrifter, men tilgengæld vil jeg lave nogle af mine meget gamle opskrifter. Tænker de godt lige kunne trænge til at blive testet igen, da mange af dem efterhånden er ved at være et par år siden jeg sidst har lavet dem, så måske et par forbedringer vil være på sin plads. Derudover trænger de også til nye billeder

Til sidst i indlægget har jeg som sædvanlig linket til de opskrifter, som jeg har tænkt mig at lave i ugens løb samt et par opskrifter som minder om. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til næste uges aftensmad.

Madplan uge 6

Mandag: Butter chicken

Tirsdag: Ikke hjemme

Onsdag: Fyldt kyllingefileter med stegte broccoliris

Torsdag: Rugbrød

Fredag: Kødboller i karrysauce

Lørdag: Rib eye bøffer med pommes, salat og bearnaise

Søndag: Pizza

Opskriften på butter chicken ligger allerede på bloggen og I kan finde opskriften lige her. Det er efterhånden ved at være lang tid siden jeg sidst har lavet den, så tænker jeg lige må teste den igen. Fyldt kyllingefileter med stegte broccoliris kan I ligeså nuppe på bloggen, hvis I trykker på dette link. På fredag står den ligeledes på en eksisterende opskrift nemlig kødboller i karrysauce og I kan opskriften lige her. Derudover har jeg også en opskrift på kødboller i peberfrugtsaucen samt kødboller i tomatsauce.

På torsdag bliver det bare rugbrød, men jeg tænker at lave en lækker salat af en slags til som eksempelvis æggesalat, hønsesalat, tunsalat, skinkesalat eller laksesalat. På lørdag kommer den muligvis til at stå på gode bøffer med tilbehør. Her kan man eksempelvis servere pommes, pommes anna, knuste- kartofler eller jordskokker, stegte gulerødder & jordskokker eller ovnbagte rodfrugter. Derudover kunne et flute eller foccacia passe godt til. Som et grønt element kan man eksempelvis servere stegte asparges med serranoskinke og parmesanost, tomatsalat, broccolisalat, grønsalat, græsksalat, melonsalat eller en rødbedesalat. Som dyppelse fungerer denne bearnaisecreme ret godt til.

På søndag tror jeg den kommer til at stå på pizza enten med en blomkålsbund eller en bund lavet på søde kartofler. Men der ligger dog en del forskellige pizzaopskrifter på bloggen som eksempelvis fuldkornspizza med henholdsvis oksekød og serranoskinke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svineskank med rødbedesalat