Chicken con carne

Madplan uge 11

Det er nu på tide med næste uges madplan, så I kan stadig når at handle ind og være klar mandag aften med lækker mad. I næste uge satser jeg på at få afprøvet et par nye retter, men er ikke helt sikker på jeg får det gjort, så derfor er det rart med en madplan.

Det bliver en blanding af et par forskellige kyllingeretter, svensk pølseret, toast samt et par andre lækkerier. Jeg ved ikke helt, om jeg er hjemme lørdag, så den dag har jeg ikke skrevet noget, men I kan jo altid søge på bloggen efter inspiration. Jeg har som sædvanlig linket til opskrifterne nederst i indlægget.

Madplan uge 11

Mandag: Kyllingelår i fad

Tirsdag: Skaftkoteletter med grøntsagsmos og rødvinssauce

Onsdag: Svensk pølseret

Torsdag: Gammeldags kyllingesteg

Fredag: Spansk bondesalat eller ceasar salad

Lørdag: Ikke hjemme

Søndag: Toast med grøntsagsstave

På mandag vil jeg prøve en ny opskrift på kylling i fad, så den præcise opskrift kan I ikke få, dog ligger der allerede et par opskrifter på bloggen på kylling i fad. Der er en på ginmarineret kyllingelår, kyllingelår i tomat, kyllingelår med rodfrugter, kyllingelår i en sennep/honning marinade med sesamfrø.

På bloggen ligger her opskriften på skaftkoteletter med grøntsagsmos og rødvinssauce og her kan I finde opskriften på en svensk pølseret.

Opskriften på gammeldags kyllingesteg kan I finde lige her, men der ligger også en anden slags opskrift på grydestegt kyllingesteg her. Efter kyllingestegen tænker jeg at der er lidt kylling til overs, som kan bruges til en salat. Opskriften på den spanske bondesalat kan I nuppe her og en lidt sundere opskrift på ceasar salad ligger lige her. Opskriften på blomkålstoast kan I finde her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chicken con carne