Madplan uge 11

Søde spinat/bananvafler

Jeg elsker vafler, og pandekager, det smager bare skønt og er samtidig ret nemt at lave. Jeg har i forvejen et par opskrifter på spinatvafler liggende på bloggen, men de er mere saltet. Derfor har jeg prøvet at lave nogle spinatvafler som er søde og som man kan spise med frugt, skyr, nutella eller lignende. For at gøre dem søde har jeg tilføjet banan og et par dadler, ja og lidt sødemiddel, men det kan undlades (jeg er lidt af en sukkergris).

Min morgenmad består næsten altid af noget sødt hvad enten det er skyr, yoghurt, grød, pandekager eller vafler. Hvis jeg spiser vafler til morgenmad, kan jeg godt lide at toppe dem med lidt lækkert som peanutbutter, hjemmelavet nutella som denne eller denne, hasselnøddesmør, rabarberpure eller bærkompot. Det er kun fantasien som sætter grænser, for man kan toppe dem med alverdens ting.

Er I som jeg vilde med vafler i alle afskygninger, så har jeg flere forskellige opskrifter liggende på bloggen. Eksempelvis spinatvafler som I kan finde her og her. Derudover har jeg også et par søde opskrifter på vafler liggende, en med banan og chiafrø toppet med en brombærcreme, en med banan og proteinpulver, protein kakaovafler og helt almindelige bananvafler.

OPSKRIFT 10 stk.

Ingredienser

2 bananer

4 æg

60g spinat

2 dadler

50g havregryn

20g kokosmel (eller havregryn)

1 tsk. bagepulver

1 tsk. vaniljepulver

0,5-1 tsk. flydende sødemiddel

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at blende havregryn til fint mel og kom det i en skål.
  2. Kom bananer, æg, dadler og spinat i blenderen og blend til en lind masse.
  3. Tilføj den blendet havregryn samt kokosmel, flydende sødemiddel, bagepulver og vaniljepulver til blenderen og blend det hele godt sammen.
  4. Varm et vaffeljern og steg vaflerne i lidt kokosolie i et par minutter. Bliv ved til I ikke har mere dej.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 11