Rispapirruller med marineret kylling

Madplan uge 13

I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som byder på både mormorretter samt lidt nemme moderne hverdagsretter. Det bliver blandt andet stegt kål, fyldte kyllingefileter, hakkebøf med lidt blandet lækkert tilbehør og meget mere. Længere nede i indlægget har jeg som sædvanlig linket til opskrifterne.

Madplan uge 13

Mandag: Pitabrød med falafel eller tunsalat

Tirsdag: Fyldte kyllingefileter med stegte broccoliris

Onsdag: Hakkebøf med knuste kartofler, græsksalat og bearnaisecreme

Torsdag: Stegt kål

Fredag: Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade

Lørdag: Braiserede svinekæber med rodfrugter

Søndag: Æggekage med kylling (eller andre rester fra ugen)

På bloggen ligger opskriften på både grove pitabrød og en lækker og nem tunsalat. Derudover ligger opskriften på hjemmelavet almindelige falafler samt falafler med ærter. Tirsdag står den på kyllingefileter fyldt med tomat og mozzarella samt stegt broccoliris.

En god hakkebøf med knuste kartofler, eller måse knuste jordskokker, en nem og lækker græsksalat samt en bearnaisecreme. Hvis I alligevel skal ud og købe hakket oksekød til om onsdagen, så kan I lige så godt købe en stor portion og lave stegt kål dagen efter.

Fredag står aftensmaden på fiskefrikadeller med en hjemmelavet remoulade som smager skønt ovenpå et stykke rugbrød. En dejlig nem gang aftensmad.

På lørdag må det gerne være lidt ekstra lækkert, samt lidt mere tidskrævende en på hverdagene, og her passer disse braiserede svinekøber med rodfrugter godt ind. Æggekage er altid en god måde at få tømt lidt ud i køleskabet på, men denne æggekage med kylling og asparges smager fantastisk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rispapirruller med marineret kylling