10 mest populære indlæg i marts 2019

Spansk inspireret kyllingeret med chorizo

Opskriften er lavet i samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling

Her kommer opskriften på en dejlig nem kyllingeret, som fungerer godt på en travl hverdagsaften. Retten tager ikke meget mere end 10 minutter at forberede, fadet skal efterfølgende i ovnen trekvarter og så er der lækker aftensmad til hele familien.

Udover fadet med kylling og grøntsager, så serverede jeg en nem grøn salat bestående af blandet salatblade, hvor jeg tilføjede lidt olie med citron samt lidt æbleeddike lige inden servering. Derudover tror jeg det vil fungerer rigtig godt med et lækkert stykke brød til retten, som eksempelvis foccacia eller flute.

OPSKRIFT 2-3 pers.

Ingredienser

6-8 små kyllingelår

400g kartofler

200g søde kartofler (kan undlades eller byttes ud med almindelige kartofler)

2 peberfrugter

100g chorizo

2 løg

2 fed hvidløg

1 spsk. olie med citron

1 tsk. honning

1 tsk. citronsaft

1 tsk. æbleeddike

2 spsk. paprika

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Skær de hvid kartofler og søde kartofler i tern og kom dem i et stort fad. Skær ligeledes løg, hvidløg, chorizo og peberfrugt i tern og kom også dem i fadet.
  2. Hæld paprika, olie, æbleeddike, honning samt salt og peber over grøntsagerne og rør det hele godt sammen.
  3. Strø salt, peber og lidt paprika på kyllingelårene, steg dem på den pande et par minutter, så de lige får lidt farve og kom dem efterfølgende ovenpå grøntsagerne.
  4. Kom fadet i en 200 grader forvarm ovn i 40 minutter.

Sponsoreret af Frijsenborg Herregårdskylling

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 mest populære indlæg i marts 2019