Mazarinkage med en citron/hvid chokolade ostemousse

Madplan uge 16

En ny madplan ligger nu klar til jer. Det slog mig lige forleden, at næste uge for mange mennesker betyder ferie, nærmere betegnet påskeferie! Så jeg har været lidt i tvivl, om jeg overhovedet skulle lave en madplan for næste uge, da påsken ofte byder på en masse påskefrokoster, og har man siddet hele eftermiddagen og spist, så gider man sjældent det vilde om aftenen. Men jeg har alligevel valgt at lave en madplan, som blandt andet består af et par nemme simple børneretter som burger og pizza, så børnene også kan være med i køkkenet.

Jeg håber I kan bruge madplanen, om ikke det hele så måske bare enkelte opskrifter ellers bare finde lidt inspiration.

Madplan uge 16

Mandag: Stegte ris lavet på brune ris og blomkålsris

Tirsdag: Squash cannelloni med oksekød

Onsdag: Roastbeef med salat, knuste kartofler og bearnaisecreme

Torsdag: Salat med roastbeef

Fredag: Burger – enten den traditionelle eller med kylling

Lørdag: Skaftkotelet med stegte grøntsager, mos og rødvinssauce

Søndag: Pizza med parmaskinke, squash og mozzarella

Vi starter mandagen ud med en nem og lækker ret bestående af stegte ris lavet på brune ris og blomkålsris fyldt med en masse grøntsager. Opskriften på squash cannelloni med oksekød kan I også nuppe på bloggen.

Onsdag tænker jeg en god lækker roastbeef med knuste kartofler, pommes eller knuste jordskokker. En græsksalat, tomatsalat eller en rødbedesalat samt en bearnaisecreme. Måske et flute eller foccacia kunne være lækkert til. Fyldte svampe eller stegte asparges med serranoskinke kunne også passe godt til. Torsdag kan man bruge resterne af roastbeefen og lave en lækker roastbeefsalat eller en salat med rødt kød og bearnaisecreme.

På bloggen ligger der en opskriften på en helt almindelig traditionel burger (dog er bollerne glutenfri). En opskrift på kyllingeburger ligger der også. Opskriften på skaftkotelet med steget grøntsager, mos og rødvinssauce ligger også på bloggen.

Søndag må det gerne være let som eksempelvis pizza. Hvis I lørdag eftermiddag bikser dejen sammen og stiller den på køl til søndag aften, så tager det ikke mange minutter at lave en lækker hjemmelavet pizza med eksempelvis parmaskinke og mozzarella eller med oksekød og forårsløgsdressing. Hvis I søger på pizza på bloggen, så kommer der en del forskellige opskrifter på alternative pizzabunde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mazarinkage med en citron/hvid chokolade ostemousse