Cheesecake med lime og hyldeblomst

Mest populære indlæg i april 2019

Så er april måned overstået, vi er allerede nået til maj og sommeren nærmere sig med haste skridt. Jeg har som sædvanlig lavet en liste med de 10 mest populære opskrifter i den forgangne måned. Det består af en blanding af både hverdagsretter, lidt bagværk samt et par opskrifter på lækkerier til når sukkertrangen dukker frem.

Jeg elsker virkelig at lave disse lister, da det er sjovt at se hvilke opskrifter I er mest interesseret i og omvendt. Det sjoveste er at det ikke altid stemmer overens med mine forventninger 🙂

Mest populære indlæg i april

  1. April måneds mest populære opskrift var uden sammenligning min opskrift på kanelsneglekage uden tilsat sukker og smør. Jeg kan udmærket godt forstå jer, for det er en yderst lækker kage.
  2. Mazarinkage med kokos toppet med en hvid chokolademousse er en nem og lækker dessert.
  3. En god hjemmebagt bolle med smør smager bare fantastisk og opskriften på disse grove bamseboller har I også været ret glade for.
  4. En af mine yndlings morgenmads anretninger er kold kakaogrød lavet på havregryn, lidt chiafrø og kakao. Hvis man så lige topper grøden med banan og peanutbutter, ja så bliver det næsten ikke bedre.
  5. I samarbejde med De 5 Gaarde har jeg blandt andet lavet denne pizza på en bund af blomkål og sødekartofler, toppet med en kødsauce lavet på hakket kylling.
  6. Igen er en opskrift på hjemmebagte boller landet på listen og denne gang er det koldhævede spinatbolle. De fungerer godt til både morgenmad, men også som sandwichbolle til frokost.
  7. Endnu en opskrift lavet i samarbejde med De 5 Gaarde er kommet på listen, nemlig denne cremet pastaret med grøntsager og kylling.
  8. Mandel bidder bestående af en sprød bund, chokoladetrøffel masse, karamel samt et godt lag mørk chokolade. Disse bidder smager fantastisk!
  9. I er glade for disse små ‘bidder’, da opskriften på mine snickers bidder ligeså er landet på listen. Disse består af en raw bund, karamel, peanuts og chokolade – amen det lyder da lækkert
  10. Den sidste opskrift på listen er noget så simpelt og lækkert som denne nemme æggesalat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheesecake med lime og hyldeblomst