Kyllingesalat med pocheret æg og serranoskinke

Madplan uge 22

Næste uges madplan er en blanding af lidt grillet kød med forskellige slags tilbehør, pitabrød med falafel, hummus og grøntsager, kylling og pommes samt meget mere.

Min aftensmad i næste uge bliver igen ikke specielt inspirerende, da det er sidste uge inden specialeaflevering, så min aftensmad skal bare være noget hurtigt. Men derfor skal I jo stadig have en lidt mere spændende madplan, som I forhåbentlig kan finde lidt inspiration i.

Madplan uge 22

Mandag: Pitabrød med falafel, grøntsager, humus og syltet rødløg

tirsdag: Grillet kyllingelår med tomatsalat, peberfrugtpesto og grillet pitabrød

Onsdag: Wok med tigerrejer og squashnudler

Torsdag: Grillet flankesteak, grillet asparges med serranoskinke og parmesanost samt couscoussalat

Fredag: Tærte lavet på blomkål og fyldt med rester fra ugen

Lørdag: Græsk farsbrød med salat og tzatziki

Søndag: Halv grillkylling med pommes og rester fra lørdag

Mandag står den på hjemmebagte pitabrød, hummus med persille, syltet rødløg og falafel. Bryder I jer ikke om falafler, kan I jo i stedet lave frikadeller eller andet.

Grillet kyllingelår med tomatsalat, peberfrugtpesto og jeg tænker at I kan bage lidt ekstra pitabrød og smide dem på grillen om tirsdagen. Retten onsdag bliver wok med tigerrejer og squashnudler.

Torsdag skal grillen igen findes frem og et stykke flankesteak, kan I smide på grillen og spise sammen med grillet asparges med parmesan og serranoskinke og opskriften på en nem og lækker couscoussalat kan I finde på dette link.

Fredag tænker jeg, at en tærte kunne være lækkert og I kan eksempelvis lave denne blomkålsbund og fylde den med hvad der skulle være tilbage af rester fra ugen. Eksempelvis lidt kylling, rejer eller flankesteak, lidt grøntsager og en æggemasse ovenpå.

Lørdag står den på Græsk farsbrød med salat og tzatziki.

Søndag står den på en god søndagsklassikere nemlig halv grillkylling med pommes og avocadodip. Dog tænker jeg, at I i stedet for avocadodippen kan spise resterne af tzatzikien og salaten fra om lørdagen.

2 kommentarer

  • Anja Guldving

    Hej Camilla
    Er dine opskrifter til ca.4 personer?
    Er så glad for dine opskrifter.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • - Camilla Drabo

      Det er forskelligt, men for det meste er det til 3 personer 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingesalat med pocheret æg og serranoskinke