Grillet chipotle bbq kyllingelår med kartoffelsalat og spidskålssalat

Madplan uge 23

I skal som sædvanlig have en madplan for næste uge 🙂 Præcis hvad min egen aftensmad bliver, er jeg ikke helt sikker på. Jeg har endelig fået afleveret specialet, så jeg satser på, at jeg de næste par uger, skal have lavet nogle nye retter til bloggen, det har der ikke været meget af på det sidste, så det bliver min aftensmad i næste uge.

I skal selvfølgelig have en madplan, som denne gang blandt andet består den et par nemme salat, butter chicken, kålwraps, lidt grillmad samt fisk.

Madplan uge 23

Mandag: Kyllingesalat med pocheret æg, serranoskinke og avocadodressing

Tirsdag: Butter chicken med mangosalat

Onsdag: Hvid fisk med pesto, agurkesalat og bulgursalat

Torsdag: Grillet tykstegsbøffer med bønnesalat og bulgursalat

Fredag: Kålwraps med oksekødsstrimler samt grillet peberfrugt og ost

Lørdag: Chicken Piccata med squashspaghetti

Søndag: Rester

Tænker vi starter mandagen ud med en nem gang aftensmad bestående af kyllingesalat med pocheret æg, serranoskinke og avocadodressing. Når I nu er i gang med kyllingefileterne, så kan I købe lidt ekstra og lave butter chicken med mangosalat til om tirsdagen.

Onsdag står den på et stykke hvid fisk med pesto, agurkesalat og bulgursalat, om torsdagen kan I genbruge salaten eller salaterne fra om onsdagen, eller lave en bønnesalat, samt grille en tykstegsbøf eller lignende. Køb et par ekstra bøffer så I om fredagen har til kålwraps med oksekødsstrimler samt grillet peberfrugt og ost.

Lørdag kan I lave denne lækre kyllingeret: Chicken Piccata med squashspaghetti tilbehør. Søndag tænker jeg er en god dag for rester. I har måske lidt blandet grøntsager, lidt kylling eller oksekød, som I enten kan lave tærte af (hvor I kan lave blomkålsbund eller en grov bund), en god salat med flute eller wok som denne, denne eller denne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grillet chipotle bbq kyllingelår med kartoffelsalat og spidskålssalat