Madplan uge 23

Mest populære indlæg i maj 2019

Maj måned er overstået og det har for mit vedkommende været en ret hård måned, da jeg har skulle aflevere speciale. Jeg synes ikke rigtig, jeg har lavet andet en at skrive, læse, skrive læse… Det er virkelig heller ikke blevet til mange nye spændende retter, men det får jeg forhåbentlig rettet op på indenfor det næste stykke tid.

Men selvom bloggen har været en smule forsømt, så har I nu stadig været gode til at besøge den og tjekke min opskrifter ud, både de gamle, men også de få nye som dukkede op i ny og næ. Derfor har jeg som sædvanlig lavet en liste over de 10 mest populære opskrifter i den forgangne måned.

Mest populære indlæg i maj

  1. Den mest populære opskrift har været på mine snickers bidder, hvilket absolut ikke er første gang den lander der, men de smager virkelig også rigtig godt.
  2. En dejlig nem hverdagsret bestående af en slags one pot pastaret med hakket kylling og grøntsager har I også været glade for.
  3. Det har jo været store bededag i maj måned, så opskriften på grove hveder er landet på en tredjeplads. De er lækre søde og smager skønt af kardemomme. De kan derudover sagtens bruges som morgenmad på alle tider af året, det er jo i princippet en krydderbolle.
  4. I slutningen af april måned lavede jeg en bryllupskage til min kusines bryllup, hvor smagsnuancerne bestod af hyldeblomst og lime. Dette gav mig lyst til at efterligne smagene og det blev til denne cheesecake med lime og hyldeblomst. Jeg vil lige fortælle at EASIS er kommet ud med en sukkerfri hyldeblomstsaft, som man sagtens kan bruge.
  5. En nem og lækker morgenmad bestående af bagt grød med æble og kanel. Det smager skønt, er nemt og sundt og mætter tilmed ret meget.
  6. Pizza lavet på en blomkålsbund er også landet på listen og den er virkelig god. Fyldet kan bestå af præcis det man selv foretrækker.
  7. Min hjemmelavet peanutbutter er I også glade for, og hvem kan ikke lide peanutbutter, det er da et helt fantastisk produkt.
  8. Igen er en lækker gang morgenmad landet på listen. Denne gang tager det dog lige et par minutter mere at bikse sammen, men disse ricotta pandekager med vanilje og citron smager fantastisk og er arbejdstiden værd, også slemt er det nu heller ikke 🙂
  9. En lækker og lidt anderledes aftensmad bestående af råris/blomkåls risotto med kylling, serranoskinke og ærter.
  10. Eftermiddagssnacks er altid en god ide og her er mine raw gulerodskugler, som smager lidt af gulerodskage, har I også været ret interesseret i.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 23