Laksesalat med rejer, asparges og æg

Rugbrødscookies med mørk chokolade

Opskriften er lavet i samarbejde med De 5 Gaarde

Som I sikkert ved, så har jeg et samarbejde med De 5 Gaarde, hvor jeg udvikler opskrifter med deres lækre kyllinger. Selvom kyllingeproduktionen er deres største produktion, så har de også et del lækre råvarer, som kan bruges i både kyllingeretterne, men også til mange andre ting. Derfor laver jeg indimellem et par opskrifter, hvori kylling ikke inkluderes, som eksempelvis disse cookies lavet på rugbrød.

De 5 Gaarde har deres egen rugbrødsblanding, som er dejlig nem at gå til. Dette rugbrød har jeg brugt til at lave cookies ud af og det blev altså nogle virkelig lækre cookies. De har en dyb smag af rugbrød, en lækker sødme fra dadlerne og honningen og samtidig en lidt bitter smag grundet kakaoen og chokoladen – det er en lækker kombination.

Kagerne består af få ingredienser, som jeg tror de fleste af os har i køkkenskabene, så det er bare at komme i gang. Derudover lyder rugbrødscookies jo næsten til at være helt sunde, så det er da en bonus.

OPSKRIFT 9 stk.

Ingredienser

170g rugbrød

90g dadler

1 æg

1 lille tsk. honning

1 spsk. kakaopulver

0,5 tsk. bagepulver

40g hakket mørk chokolade 70%

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at bage rugbrødet som anvist på pakken.
  2. Kom rugbrød, æg, dadler, honning, kakaopulver og bagepulver i en foodprocessor eller blender og blend til en ensartet masse. Hak chokoladen og vend det i dejen.
  3. Kom 9 lige store klatter dej på en bageplade med bagepapir, mas dem lidt og bag kagerne i en 180 grader forvarm ovn i ca. 15 minutter. Lad dem køle af og nyd.
  4. Det skal lige påpeges, at disse kager ikke bliver sprøde, men de er stadig vildt lækre.

Sponsoreret af De 5 Gaarde

2 kommentarer

  • Line

    Ville man kunne bruge hvilket som helst rugbrød, tænker hvis man skulle have noget liggende man ikk fik brugt?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • - Camilla Drabo

      Ja det kan du sagtens, tror lidt det er lige meget hvilket slags rugbrød man bruger. Men bruger man et lyst brød uden kerner, så er smagen af rugbrød måske ikke så kraftig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laksesalat med rejer, asparges og æg