Jordbærtærte med pistacienødder

Kyllingelår med rosmarin og citron – kartofler og vandmelonsalat

Opskriften er lavet i samarbejde med De 5 Gaarde

En dejlig nem sommerret, som smager skønt og som sikker er noget hele familie kan lide. Det er denne gang blevet til lækre saftige kyllingelår som allerede ligger i en slags marinade af rosmarin og citron. Dertil har jeg lavet en vandmelonsalat samt ovnbagte kartofler som ligeledes er vendt i citron og rosmarin.

Jeg har i opskriften brugt en af De 5 Gaardes nye sommer kyllingeudskæringer, dertil har jeg vendt kartoflerne i deres olier med henholdsvis citron og rosmarin.

OPSKRIFT 2-3 pers.

Ingredienser

3 kyllingelår med rosmarin og citron

 

Kartofler

300g små nye kartofler

1 spsk. olie med rosmarin eller citron

Salt og peber

Frisk rosmarin og citronskal

 

Vandmelonsalat

150g salat (hjertesalat, blandet salatblade, romainesalat eller lignende)

300g vandmelon

100g agurk

50g edamame bønner

6-8 friske grønne asparges

2 spsk. saltet græskarkerner

40g feta eller salatost

 

Fremgangsmåde

  1. Kom kyllingelårene i et fad og steg dem i en 200 grader forvarm ovn i 45 minutter. Eller kom dem på grillen.
  2. Kom kartoflerne i en gryde, dæk med vand, tilføj lidt salt og kog kartofler 15 minutter.
  3. Kom dem efterfølgende i et fad, drys med salt og peber, hæld lidt olie over samt frisk rosmarin og eventuelt lidt citronskal. Kom fadet i den varm ovn i 20 minutter.
  4. Snit salaten, skær vandmelonen i tern, skær agurken i halve ringe og fjern den vandet del, skær asparges i 1 cm stykker og optø edamame bønnerne.
  5. Kom salaten i bunden af et fad, tilføj vandmelon, agurk, asparges, bønner, feta og de saltet græskarkerner.

Sponsoreret af De 5 Gaarde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbærtærte med pistacienødder