'Almindelige' cookies med hasselnødder og chokolade

Madplan uge 31

Der er stadig et par uger tilbage af sommerferien, for nogle mennesker, men I skal da alligevel have næste uges madplan. Med hensyn til vejret så er det lidt svært at finde ud af hvordan det bliver i næste uge. Jeg synes de ændre det hele tiden, så derfor bliver madplanen en blanding af både grillmad og mad som kan laves indendørs.

Eftersom det som sagt stadig er ferietid, så har jeg i slutningen af denne madplan kommet med ideer til stable et lækkert morgenmåltid på benene. Derudover er der lidt ideer til eftermiddagskaffen.

Madplan uge 31

Mandag: Kyllingespyd med vandmelonsalat, foccacia, knuste kartofler med pesto og tzatziki

Tirsdag: Low carb carbonara med rester

Onsdag: Helstegt mørbrad fyldt med smøreost og persille. Dertil en grøn kartoffelsalat og dip

Torsdag: Mørbradbøffer i flødesauce

Fredag: Spinatvafler med rester af grønt og kød

Lørdag: Gammeldags kyllingesteg med det hele

Søndag: Ceasar salad af kyllingerester

Hvis I sørger for at købe lidt ekstra kyllingefileter, så kan I mandag lave grillspyd med kylling samt vandmelonsalat, foccacia, knuste kartofler med pesto og tzatziki. Om tirsdagen kan I bruge resten af fileterne til at lave denne virkelig lækre low carb carbonara, her kan I spise resterne af salaten og brøden fra om mandagen.

Onsdag kan I lave en helstegt svinemørbrad. I kan eventuelt grille den og fylde den med smøreost, persille og tørret tomater og måske svøbe den ind i serranoskinke eller bacon. Dertil kan I servere en grøn kold kartoffelsalat og en dip som eksempelvis bønnedip, salse verde eller peberfrugtpesto. Hvis I køber 2 mørbrad, kan I om torsdagen lave mørbradbøffer i flødesauce med mos eller ris.

Fredag må det gerne være nemt og I kan lave spinatvafler og fylde dem med rester fra ugen. Eller bare fylde lidt tun eller stegt kylling samt lidt grøntsager i dem. I kan eventuelt lave denne forårsløgsdressing til. Lørdag står den på gammeldags kyllingesteg med det hele og om søndagen kan I bruge resterne fra kyllingen til at lave ceasar salad.

__

Som nævnt er det jo stadig sommerferie for mange og man har ofte lidt mere tid til at kræse om morgenmaden. Har I lyst til at lave en ekstraordinær gang morgenmad, så kan I eksempelvis prøve disse kanelsnegle med vaniljecreme, thebirkes, ricottapandekager, kanelsnurrer, havregrødspandekager eller bananvafler. En god hjemmebagt boller er heller ikke til at tage fejl af og jeg har flere forskellige opskrifter, eksempelvis boller med øllebrød, havregryn, squash, havregryn og surdej eller gulerodsboller. Hvis det er varmt i vejret er det ret lækkert at starte dagen med en gang acai bowl toppet med forskellige lækkerier som hjemmelavet granola med chokolade. En portion koldskål chiagrød er også ganske lækkert, specielt med et par knuste hjemmelavet kammerjunker på toppen. En helt almindelig kold kakaogrød med banan og peanutbutter fungerer også helt perfekt.

Er en lækker gang morgenmad ikke lige sagen, så kan I jo altid lave lidt lækkerier i anden form, som eksempelvis disse luksus romkugler, banan/chokoladeboller, snickerskage, snickersbidder, træstammer, medaljer, jordbærtærte, jordbærtærte med pistacie, studenterbrød, tærte med karamel, chokoladecreme og friske bær, mazarinkage med citron/hvidchokolademousse, cheesecake med enten rabarber eller ‘oreos‘.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Almindelige' cookies med hasselnødder og chokolade