Gulerodspandekager lavet på havregrød

Madplan uge 32

Det er igen blevet lørdag og det betyder at næste uges madplan er klargjort. Madplanen kommer til at bestå af blandt andet chili con carne, en pastaret med kylling og blandet grøntsager, sandwich og en gammel klassisk mormorret; Millionbøf.Jeg håber I kan finde lidt inspiration til ugens aftensmad.

Madplan uge 32

Mandag: Chili con carne

Tirsdag: Bagt chili con carne

Onsdag: Stegt kyllingefileter med en perlebyg/rårisotto

Torsdag: Cremet pastaret med kylling, cherrytomater og spinat

Fredag: Meatza

Lørdag: Millionbøf med mos

Søndag: Frikadellesandwich

Mandag står den på chili con carne, hvilket jeg har flere forskellige opskrifter af på bloggen. Der ligger opskriften på den helt almindelig chili con carne, chili con carne lavet på nakkefilet samt chili con carne lavet med kylling – så kan I selv vælge, hvilken slags I vil prøve. Hvis I om mandag laver dobbelt portion, kan I om tirsdagen vælge den nemme løsning og lave bagt chili con carne. Gider I ikke bruge resten til bagt chili con carne, så kan I bruge resterne til at komme mellem 2 tortillas og dermed lave quesadillas. Til begge dage kan I servere fladbrød til samt/eller en let salat som denne eller bare servere grøntsagsstave til.

Onsdag kan I stege et par kyllingefileter og lave en ‘risotto’ til. Dette har jeg ligeså flere forskellige slags af på bloggen, som tilmed er lavet på forskellige slags ris, eksempelvis denne som er lavet på perlebyg/rårisotto, blomkålsris eller råris/blomkålsris. Hvis I om onsdagen køber lidt ekstra kyllingefileter, kan I om torsdagen lave denne cremet pastaret med kylling, cherrytomater og spinat.

På fredag står den på en vaskeægte fredagsret, nemlig meatza, hvor bunden er lavet af hakket oksekød, toppet med forskellige grøntsager og revet ost. Til retten kan I servere græsk salat, couscoussalat, bulgursalat eller denne spidskålssalat. Igen, hvis I køber lidt ekstra hakket oksekød om fredag, kan I om lørdagen lave millionbøf af den sidste portion kød.

Søndag kan I lave frikadellesandwich.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerodspandekager lavet på havregrød