Madplan uge 32

10 mest populære indlæg i juli 2019

Juli måned er slut og vi har så småt bevæget os ind i august måned, går tiden ikke bare sindssyg hurtig eller er det bare mig? Som jeg plejer har jeg her lavet et indlæg, hvor jeg har samlet de 10 mest populære indlæg for den forgangne måned. I august måned er det, som det plejer, mest opskrifter som er kommet på listen. Hvilket jo er helt naturligt, da 99% at det jeg ligger op her på bloggen er opskrifter. Dog har et gammelt indlæg fundet vejen til listen. Det er et indlæg jeg skrev for efterhånden mange år siden omkring mit vægttab; hvordan og hvorfor jeg startede, hvad jeg gjorde osv.

Mest populære indlæg i juli

  1. Den mest populære opskrift i juli måned var disse gulerodspandekager, som er utrolig lækre.
  2. Denne bearnaisecreme har I været ret interesseret i, hvilket jeg virkelig godt kan forstå, for den smager fantastisk. Jeg har selv serveret den en del gange i løbet af sommeren.
  3. EASIS er netop kommet ud med nogle helt nye kakaokiks, som minder utrolig meget om oreos. Med disse kiks har jeg lavet en cheesecake ala oreo cheesecake.
  4. En god hverdagsret, der ofte er stor interesse i her på bloggen, er denne grøntsagsfyldte lasagne.
  5. Et gammelt indlæg hvori jeg skriver om hele mit vægttabsforløb er landet på en solid femteplads.
  6. I sidste uge udgav jeg en lækker opskrift på denne low carb carbonara, som er spækket med kylling og en masse grøntsager.
  7. En af mine nyere opskrifter, som er blevet en favorit hos mig, er disse lækre luksus romkugler, som er lavet på sorte bønner, vendt i smeltet chokolade og henholdsvis ristet kokos- og mandler. De er sååå lækre.
  8. Jordbær har været i højsæson henover sommeren og opskriften på min jordbærtærte med pistaciebund har I været ret glade for, og jeg forstår jer.
  9. En enkelt, knap så sund, opskrift er ligeså kommet på bloggen. Det er opskriften på nogle yderst lækre, sprøde cookies fyldt med ristet hasselnødder, samt både mørk- og karamelchokolade.
  10. Som den sidste er opskriften på grillet kyllingelår, knuste kartofler og en skøn persillepesto, landet på listen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 32