Ristet nødder med havsalt, rapsolie med rosmarin og frisk rosmarin

Madplan uge 35

Her får I næste uges madplan, dog en smule forsinket, hvilket jeg er rigtig ked af. Jeg havde fuldstændig glemt at lave den, men nu er den klar og jeg håber ikke det er forsent, men at I stadig kan finde lidt inspiration til næste uges aftensmad. Madplanen består blandt andet af pizza, rispapirruller, æggekage og meget mere. Nederst i indlægget har jeg som sædvanlig linket til alle opskrifterne.

Madplan uge 35

Mandag: Pitabrød

Tirsdag: Små pizzaer lavet på pitabrødene – toppet med kødsauce

Onsdag: Hakkebøffer med pommes, bearnaisecreme og grillet asparges med serranoskinke

Torsdag: Stegte blomkålsris med kylling, karrypasta og grøntsager

Fredag: Æggekage med kylling og asparges

Lørdag: Rispapirruller med en lækker peanutbutterdip

Søndag: Spinatruller med laks eller lufttørret skinke

Jeg tænker at starte mandagen ud med en nem aftensmad bestående at hjemmebagte pitabrød, som I kan fylde med tun, skinke, stegt kylling, falafler eller kyllingekebab. Hvis I laver en stor portion pitabrød, kan I om tirsdagen skære dem op og fylde dem med pizzasauce, revet ost og denne kødsauce – så har I små lækre pizzaer. Hvis I køber lidt ekstra oksekød, kan I om onsdagen grille et par hakkebøffer og servere stegte asparges med serranoskinke, hjemmelavet pommes og en bearnaisecreme til.

Torsdag står den på stegte blomkålsris med kylling, karrypasta og grøntsager. Hvis I køber ekstra kyllingefileter om torsdagen, kan I om fredagen lave en nem æggekage med kylling og asparges.

Lørdag står den på rispapirruller med marineret kylling, lidt blandet grøntsager og en nem og lækker penautbutterdip. Søndag kan I lave en stor spinatrulle og fylde den med enten laks eller lufttørret skinke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ristet nødder med havsalt, rapsolie med rosmarin og frisk rosmarin