Glutenfri bananbrød med ristet mandler og uden tilsat sukker

10 mest populære indlæg i august 2019

Så er august måned nået til vejs ende, vi byder september velkommen, og jeg personlig begynder at glæde mig til efteråret. Jeg elsker efterår, faktisk er jeg ret vild med at vi i Danmark er så heldig at opleve alle 4 årstider, som alle har deres charme.

August måned har været fyldt med en masse nye opskrifter og i denne måned har I været meget interesseret i alle min hverdagsretter. Oftest er det opskrifter fra det søde køkken, som er mest populære, men de salte opskrifter har været i højkurs i denne måned.

Mest populære indlæg i august

  1. På førstepladsen er opskriften på stegte blomkålsris med kylling og en masse grøntsager. En dejlig nem og lækker hverdagsret, som jeg er sikker på også er noget for børnene.
  2. Mine luksus romkugler med sorte bønner har virkelig været populære i denne måned, hvilket jeg tildels tror har noget at gøre med, at der er blevet talt en del om dem i fitnesscentret og der er blevet givet smagsprøver. Men under alle omstændigheder så er disse romkugler med bønner utrolig lækre.
  3. Endnu en nem hverdagsret er denne pastaret lavet på squashspaghetti, tomat, kylling og spinat.
  4. Sommeren har budt på en masse rabarber og opskriften på denne rabarberkage, hvor der hverken er tilsat sukker, smør eller mel har I været ret glade for.
  5. Min nemme bearnaisecreme har også været populær i august.
  6. Kylling i karry med en masse grønsager er en ret som mange kan være med på. Den er dejlig nem at bikse sammen og smager fantastisk.
  7. Som den eneste opskrift på bagværk er mine grove gulerodsbrud landet på listen. Hvis I er vilde med hjemmebag, men måske ikke er en haj i køkkenet, så skulle I prøve denne opskrift da den er dejlig nem at gå til.
  8. En af mine yndlings hverdagsretter er denne super nemme opskrift som kun består af enkelte råvarer, nemlig stegt kål.
  9. Jeg har i august måned eksperimenteret lidt med forskellige slags bananbrød, hvilket vist har givet jer lys til bananbrød, så den opskrift som allerede ligger på bloggen har været ret populær. Her er den nye.
  10. Som det sidste indlæg på denne liste er opskriften på min low carb carbonara landet, hvilket jeg er helt med på for den smager virkelig godt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri bananbrød med ristet mandler og uden tilsat sukker