Kyllingebøffer med ovnbagte kartofler, spidskålssalat og hvidløgsdressing

Madplan uge 40

Så er det blevet lørdag, hvilket betyder at I som sædvanlig skal have næste uges madplan. Denne gang består madplanen blandt andet af en virkelig lækker ret på mørksej svøbt i serranoskinke, en cremet kartoffelmos med ærter samt lidt garniture lavet på asparges, ærter, løg og serranoskinke – lidt ala franske ærter. Kyllingenuggets, kyllingesalat og hakkebøffer med lidt blandet tilbehør er ligeså kommet på denne uges madplan.

Husk at hvis denne madplan ikke lige hører sig med jeres smagsløg, så har jeg samlet alle mine madplaner på et sted, så det er bare at tjekke tidligere madplaner ud, hvis det skulle være. De ligger øverst på bloggen under ‘madplaner’ 🙂

Madplan uge 40

Mandag: Mørksej svøbt i serranoskinke samt en mos med ærter

Tirsdag: Paprikagryde med bagt kartoffelmos

Onsdag: Rester af paprikagryden med ris

Torsdag: Kyllingenuggets og pommes

Fredag: Kyllingesalat med pocheret æg, serranoskinke og en lækker dressing

Lørdag: hakkebøffer med grillet asparges med serranoskinke, knuste kartofler og salat

Søndag: Lasagne

Vi starter mandagen med fisk – så er det ligesom gjort 🙂 Mørksej, eller det kan faktisk være hvilken som helst hvid fisk, svøbt i serranoskinke med en lækker cremet kartoffelmos med ærter som lidt garniture bestående af ærter, asparges og serranoskinke. Hvis I laver dobbeltportion kartoffelmos, kan I om tirsdagen bage den og servere den til paparikagryde. Lav stor portion paprikagryde og server den igen om onsdagen med ris.

Hvis I om torsdagen køber en stor portion kyllingefileter, kan I om torsdagen lave kyllingenuggets med pommes og eventuelt servere ærtemos eller remoulade til. Om fredagen kan I lave denne skønne kyllingesalat med pocheret æg, stegt serranoskinke, asparges og den lækreste dressing.

Lørdag kan I stege et par lækre hakkebøffer og servere knuste kartofler eller knuste jordskokker, stegte asparges med serranoskinke samt en lækker salat som denne eller denne, hvor I kan servere dressingen fra om fredagen til. Hvis I om lørdagen køber ekstra hakket oksekød, kan I om søndagen lave lasagne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingebøffer med ovnbagte kartofler, spidskålssalat og hvidløgsdressing