Pad thai med kylling

Madplan uge 41

Næste uges madplan er lavet så kødet går igen to dage i træk. På den måde kan I købe ind eller tage op af fryseren, så I har til flere dage i træk. Derudover har jeg prøvet et gøre, så flere af de andre råvarer ligeså går igen. Madplanen byder blandt andet på en ovnbagt pastaret med kylling og grøntsager, kyllingekebab, hakkebøffer med knuste kartofler og græskarsalat, fyldte peberfrugter og meget mere.

Madplan uge 41

Mandag: Pad thai med kylling og grøntsager

Tirsdag: Kyllingekebab

Onsdag: Hakkebøffer med græskarsalat

Torsdag: Fyldte peberfrugter

Fredag: Frikadeller

Lørdag: Græsk farsbrød med salat og ovnbagte kartofler

Søndag: Rester eller bagt pastaret

Mandag står den på en helt ny ret her på bloggen nemlig Pad Thai. Køber I en ekstra portion kyllingefileter om mandagen, kan I tirsdag lave kyllingekebab med fladbrød og grøntsager.

Onsdag kan I købe en ekstra portion hakket oksekød, så I om onsdagen kan lave hakkebøffer med græskarsalat og knuste kartofler med hvidløg. Derudover kan I om torsdagen bruge den resterende del hakket oksekød og lavet fyldte peberfrugter eller fyldte søde kartofler.

Fredag kan I lave frikadeller enten de helt almindelige eller spicy frikadeller. Til frikadellerne kan I lave kold kartoffelsalat, pommes og remoulade eller I kan servere en lækker mangosalat til. Køber I ekstra hakket kalv og flæsk om fredagen, kan I om lørdagen lave græsk farsbrød med ovnbagte kartofler og salat.

Søndag står den enten på rester eller denne nemme lækre bagte pastaret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pad thai med kylling