Sundere fish and chips

10 mest populære indlæg i september 2019

September er overstået, efteråret er godt i gang og de mørke aftener nærmer sig med haste skridt. Jeg elsker efteråret og glæder mig over at det tidligere og tidligere bliver mørkt. Jeg er muligvis ret ene om dette, men jeg synes det er en dejlig og hyggelig tid på året.

Men tilbage til listen. I september måned er de mest populære indlæg kun madopskrifter og det er en blanding af hverdagsretter, bagværk og ikke mindst lækkerier uden tilsat sukker.

Mest populære indlæg i september

  1. Månedens mest populære opskrift er mine studenterbrød.
  2. Opskriften på disse lækre raw saltet karamel/mandelbar har I været ret vilde med, hvilket jeg er helt enige i, da det uden tvivl hører til en af mine yndlingsopskrifter. De er så lækre.
  3. Pizzasnegle lavet på en grov dej med revet gulerod, fyldt med en grøntsagsfyldt kødsauce.
  4. En af de hverdagsretter som næsten altid ender i toppen af disse lister er en nem og simple pastaret med kylling og grøntsager.
  5. Glutenfri bananbrød med ristet mandler smager skønt og er tilmed en nem måde at få bugt med de lidt kedelige bananer, som man ofte har liggende.
  6. Endnu en opskrift på raw barer, som er landet på listen, er opskriften på mine snickers bidder.
  7. Har I haven eller fryseren fyldt med æbler, så skulle I prøve denne æblekage med den lækreste kokos/kakao/kaffetopping.
  8. En nem og skøn hverdagsret, som kan bikses sammen på en halv times tid, er opskriften på kødboller i en tomat/kokossauce.
  9. En ide til morgenbordet eller som en snack i løbet af eftermiddagen er disse utrolig lækre og ikke mindst nemme luftige grove gulerodsbrud.
  10. Den sidste opskrift på listen er en grov risengrød toppet med en slags sukkerfri ‘kanelsukker’ – hvilket er helt på sin plads nu hvor december nærmer sig 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere fish and chips