Gryderet med kylling og græskar

10 mest populære indlæg i oktober 2019

Oktober måned er slut og vi er allerede godt i gang med november og, ikke mindst, så nærmer december og julen sig. Hvilket egentlig ikke har noget med denne sag at gøre, men det skal da lige nævnes 🙂 Nå men som jeg plejer, har jeg her samlet månedens 10 mest populære indlæg og det er blevet til en god blanding af søde lækkerier. Det er virkelig de opskrifter som i oktober måned har været mest populære. Som sædvanlig er mine madplaner også i højkurs, men de er ikke kommet med her på listen.

Mest populære indlæg i oktober

  1. Månedens mest populære opskrift er de kakao/kokossnitter som jeg lavede til min fødselsdag.
  2. Som jeg nævnte tidligere, så nærmer julen sig og opskriften på grove risengrød, som er uden tilsat sukker og som samtidig mætter ret meget, har I været ret interesseret i.
  3. Jeg har flere gange forsøgt at lave flødeboller uden tilsat sukker og det er endelig lykkedes. Jeg kan fornemme på tallene, at der også har været interesse i opskriften fra jeres side.
  4. Endnu en opskrift fra det søde køkken nemlig disse raw mandel/chokoladebidder, som smager virkelig godt og som samtidig er ret nemme at bikse sammen.
  5. Eftersom vinteren er på vej og det er tid til indendørs hygge, har der også været ret stor interesse i bagværk. Nok derfor opskriften på bamseboller uden smør har haft mange besøge. Hvilket jeg godt kan forstå, de er nemlig super lækre.
  6. Opskriften på ølkage lavet uden mel og uden tilsat sukker, dog er den sødet med honning, er også landet på listen. Ølkage er ret nyt for mig, men kombinationen af honning og øl fungerer rigtig godt sammen.
  7. Til min fødselsdag lavede jeg flere forskellige kager og der var ingen tvivl om at denne snickers cheesecake, uden tilsat sukker, var favoritten hos de fleste. Den er så lækker og kan kun anbefales.
  8. En af mine nyere opskrifter er også kommet på bloggen, det er opskriften på min hjemmelavet karamelsauce uden tilsat sukker.
  9. Endnu en raw opskrift er kommet på listen, men denne gang er det disse utrolig lækre snickers bidder. Denne opskrift lander faktisk ret ofte på listen, men de er også rigtig gode.
  10. Den sidste opskrift er en ret fra det salte køkken, en enkelt opskrift derfra har sneget sig på listen og det er en god gammel klassikere; stegt kål!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gryderet med kylling og græskar