Ovnbagte kartofler med rosmarin og serranoskinke

Madplan uge 47

Så er det blevet lørdag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som blandt andet består af risengrød (da der på næste søndag kun er 1 måned til juleaften), stegte ris, taco, frikadeller og millionbøf. Så mangler I lidt ideer til aftensmaden, kan I måske finde lidt inspiration i denne madplan.

Madplan uge 47

Mandag: Pizzatærte med kødsauce

Tirsdag: Millionbøf med grøntsagsmos

Onsdag: Frikadeller

Torsdag: Stegte blomkålsris med kylling og karrypasta

Fredag: Blomkålstaco med kylling

Lørdag: En god bøf med ovnbagte kartofler med serranoskinke

Søndag: Risengrød

Vi starter mandagen ud med en lækker pizzatærte fyldt med kødsauce og en æggemasse. Bunden er lavet på blomkål, men I kan sagtens lave en helt almindelig dejtærtebund. Køber I ekstra hakket oksekød ind om mandagen, kan I om tirsdagen lave millionbøf og mos af resten.

Onsdag står den på frikadeller med eksempelvis kold kartoffelsalat, stuvet hvidkål, grønærter eller I kan lave frikadellesandwich. Derudover er det altid en god ide at lave en stor portion frikadeller, så der kan være til madpakken de efterfølgende dage.

Torsdag og fredag kan I bruge enkelte samme elementer, så I om torsdagen laver stegte blomkålsris med grøntsager, kyllingefilet og karrypasta. Fredag kan I bruge resten af blomkålen (eller købe 2) og lave blomkålstaco med kylling.

Lørdag kan I lave en god bøf og servere bearnaisecreme, en lækker salat som eksempelvis græskarsalat eller vintersalat og ikke mindst disse ovnbagte kartofler med serranoskinke.

På søndag er der kun 1 måned til juleaften og det skal selvfølgelig fejres med risengrød. Laver I en stor portion grød, kan I servere klatkager til dessert.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ovnbagte kartofler med rosmarin og serranoskinke