Mandelsmør

Madplan uge 48

Ugen er ved at være forbi og næste uges madplan skal I selvfølgelig præsenteres for. Madplaner er fantastiske og hver weekend laver jeg min egen madplan for den kommende uge. På den måde slipper jeg for at tænke videre over dagens menu og tilmed slippe for at stå i Brugsen kl. 16, sammen med alle andre, og ende med at vælge en af de 10 gængse retter, som man altid vender tilbage til, når man ikke kan komme på andet. Så ønsker I også at gå en nemmere uge i møde, så kan I jo prøve enten med denne madplan eller lave jeres egen, måske med inspiration herfra.

Madplan uge 48

Mandag: Low carb carbonara

Tirsdag: Fajita kyllingefileter med grøntsager og tortilla

Onsdag: Gammeldags grydesteg

Torsdag: Pølsehorn, pirogger eller calzone + salat

Fredag: Sundere fish and chips

Lørdag: Flæskesteg med det hele

Søndag: Flæskestegssandwich

Mandagen starter med en low carb carbonara med kylling eller en carbonara med bønnespaghetti og kylling. Dertil kan I lave en lækker spidskålssalat samt bage et stykke flute. Køber I mandag lidt ekstra kyllingefileter, kan I om tirsdagen bruge resten på at lave fajita med kyllingefileter og en masse grøntsager.

Onsdag står den på en god klassisk mormorret nemlig gammeldags grydesteg. Torsdag må det gerne være noget nemt og jeg tænker, at I kan lave pølsehorn, pirogger eller calzone. Dertil kan I servere en masse grøntsagsstave eller lave en salat som denne græskarsalat eller denne grønkålssalat med stegt ost.

Fredag står den på sundere fish and chips med en nem og lækker ærtemos.

På lørdag kan I lave flæskesteg med kogte grøntsager og en skøn sauce og for at bruge resterne, kan I om søndagen lave flæskestegssandwich – det er jo altid lækkert.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandelsmør