Flødekarameller med havsalt - uden tilsat sukker

10 mest populære indlæg i november 2019

November måned er ovre, vi er allerede godt i gang med december og julen står for døren – JUBII!! Nå men jeg har her samlet de 10 indlæg, som I har været mest interesseret i i den forgangne måned. Ofte er det næste kun opskrifter fra de søde køkken, som lander på listerne, men denne gang er der også kommet et par salte retter på. Derudover har et par meget gamle indlæg fundet vejen til listen, hvilket er ret sjovt.

Mest populære indlæg i november

  1. På førstepladsen er min kanelkage uden tilsat sukker og gluten landet.
  2. Indlægget som omhandler mit vægttab og som jeg efterhånden skrev for et par år siden er også kommet på listen – Min vægttabsrejse: Fra str. 58/60-42/44
  3. En gammel opskrift på jordskokkechips har der også været stor interesse for i den forgangne måned.
  4. Opskriften på denne lækre ret bestående af blomkålstaco, krydrede kylling og lidt blandet grøntsager er også kommet på listen.
  5. Endnu en nem og lækker hverdagsret, som I også har været ret interesseret i. Det er opskriften på bagt pasta med grøntsager og kyllingestykker.
  6. Grove pølsehorn lavet på en lækker blød dej med fedtreduceret pølser. De smager virkelig godt og fungerer perfekt til madpakken.
  7. En opskrift som ofte lander på denne liste er opskriften på mine snickers bidder. Jeg forstår jeg fuldt ud for de smager virkelig godt.
  8. Jeg er ikke den eneste, som er vild med snickers lignende lækkerier, kan jeg fornemme. Opskriften på min snickers cheesecake er nemlig også kommet på listen. Det er uden tvivl min yndling cheesecake.
  9. Findes der noget lækre end nutella? nej vel! Derfor har jeg lavet en sundere nutella uden en masse sukker og den smager såååå godt.
  10. Julen nærmer sig og en af mine juleopskrifter er også kommet på denne liste, det er disse lækre bløde grove juleboller med kanel og rosiner. De er uden både smør og sukker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flødekarameller med havsalt - uden tilsat sukker