Havregrynskugler - 3 varianter

Madplan uge 51

Julen nærmer sig med haste skrift og jeg tænker det er rart med lidt aftensmad, som ikke minder for meget om den lidt fede, tung – dog lækre – julemad, som vi snart skal til at indtage. Derfor består næste uges madplan af lidt forskellige lækkerier som laks med nudelsalat og i spinatpandekager, pizzatærte, spaghetti, ølbraiserede kyllingelår og meget mere. Jeg håber, at I her kan finde lidt inspiration til næste uges madplan.

Madplan uge 51

Mandag: Marineret laks med nudelsalat

Tirsdag: Spinatpandekager med laks

Onsdag: Vintersalat med kylling og tranebær

Torsdag: Kødboller med spaghetti

Fredag: Pizzatærte

Lørdag: Ølbraiserede kyllingelår med mos

Søndag: Kyllingelår med flødestegt kål

Køber i mandag dobbelt op med laksefileter hos fiskemanden, kan I om mandagen lave marineret laks med nudelsalat. Tirsdag kan I enten ovnbage eller stege den sidste del laks og komme den i spinatpandekager sammen med hytteost, lidt salat og avocado.

Tirsdag står den på en nem og lækker vintersalat med kylling, æble og tranebær. Torsdag kan I købe dobbelt portion hakket oksekød- eller kyllingekød, så I om torsdagen kan lave kødboller i spaghetti og om fredagen pizzatærte med en nem salat.

Lørdag står den på ølbraiserede kyllingelår med mos og hvis I køber ekstra kyllingeoverlår, kan I om søndagen lave denne ret på ovnbagte kyllingelår i en honning/sennep marinade (eller bare brug overlår i stedet) med flødestegt kål.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havregrynskugler - 3 varianter