3 kyllingetapas ideer

Madplan uge 1

Årets første madplan, eller kan man sige det? december måned er jo ikke slut endnu, men vi er jo snart i uge 1… Nå men julen er ovre og nu er det nytår, som vi skal til at gøre klar til. Jeg synes dagene mellem jul og nytår er lidt underlige, der er altid masser af arbejde og en masse forberedelser til nytårsaften, og tænker jeg nok ikke er ene om at synes dette. Derfor må aftensmaden gerne være noget nemt og selvfølgelig lækkert.

Madplan uge 1

Mandag: Wok med tigerrejer

Tirsdag: Nytårsaften

Onsdag: Tømmermændsmad

Torsdag: Butter chicken

Fredag: Spansk tortilla

Lørdag: Shepherds pie

Søndag: Pizza med kødsauce

Mandag står den på en lækker og nem gang wok med squash, broccoli og store tigerrejer. Tirsdag er det nytårsaften og jeg tænker at menuen allerede er lagt, men ellers har jeg lavet et indlæg med ideer til nytårsmenuen. Onsdag er der ingen som gider lave aftensmad, så derfor står den højst sandsynligt på junk for de fleste af os. Dog har jeg også en indlæg med ideer til tømmermændsmad.

Torsdag er hverdagen i gang igen og jeg tænker, at I kan købe en stor portion kyllingefileter, så I om torsdagen kan lave butter chicken og den anden del at fileterne kan I bruge om fredagen til spansk tortilla med kylling.

Hvis I køber en ekstra portion hakket kød om lørdag, hvor den står på shepherds pie, kan I om søndagen bruge resten til at lave en slags kødsauce, som I kan toppe jeres pizza med. Jeg har forskellige slags pizzabunde liggende på bloggen eks. en med blomkål, sødkartoffel og blomkål, grov koldhævet bund, sød kartoffel samt hytteost.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 kyllingetapas ideer