Honningristede nødder med varme krydderier

Madplan uge 2

Så blev det igen lørdag og I skal som sædvanlig introduceres for næste uge madplan. Uge 1 er allerede ved at være slut, hvilket jeg har lidt svært ved at forholde mig til, synes godt nok tiden går hurtigt. Men vi bevæger os snart ind i uge 2 og ugens madplan består blandt andet af fish and chips, rispapirruller, kylling på forskellige måder og meget mere.

Madplan uge 2

Mandag: Helstegt kylling med skilt sauce, salat og ovnbagte kartofler

Tirsdag: Spansk bondesalat

Onsdag: Koteletter i fad

Torsdag: Koteletter med broccolisalat, knuste kartofler og ærtemos

Fredag: Rispapirruller

Lørdag: Kylling med rodfrugter og tranebær

Søndag: Fish and chips

Mandagen starter med en helstegt kylling med skilt sauce, en lækker grøn salat med dressing, rabarberkompot samt ovnbagte kartofler. Tirsdag kan I bruge resterne fra den helstegte kylling og lave denne skønne spanske bondesalat, som udover kylling består af bønner, kartofler, mozzarella mm.

Onsdag kan I købe dobbelt portion af koteletter og bruge den ene del til at lave koteletter i fad om onsdagen og om torsdagen, kan I stege de sidste koteletter og servere broccolisalat, knuste kartofler (her og her) eller knuste jordskokker og en ærtemos (her og her) til.

Fredag står den på rispapirruller, som blandt andet kan bestå af stegt kylling, lidt blandet grøntsager og en peanutbutter dip, men I kan sagte bruge stegt oksekød, and eller lignende. Lørdag kan I lave kylling med rodfrugter og tranebær.

Søndag står den på en rigtig søndagsret nemlig fish and chips.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Honningristede nødder med varme krydderier