Madplan uge 2

10 mest populære indlæg i december 2019

December måned er slut og vi skal til at tage hul på et helt nyt år, ja faktisk et helt nyt årti. Selvom jeg elsker december måned, og i særdeleshed julen, så synes jeg trods alt at det er dejligt at det er overstået og en ny periode skal i gang. Det er også ganske rart igen at vende tilbage til hverdagen, der var været meget de sidste par uger.

Nå men vi skal jo til listen. Jeg har for vane at lave et indlæg med de 10 mest populære indlæg for den forgangne måned. Eftersom det har været jul, så er listen præget en del af alle mine juleopskrifter, men overraskende nok så har et par af mine rigtig gamle opskrifter fundet vej til denne liste.

Mest populære indlæg i december

 1. Månedens mest populære indlæg er opskriften på mine flødekarameller med havsalt, som er uden tilsat sukker.
 2. På andenpladsen er en ret gammel opskrift landet nemlig min opskrift på lækre sprød ovnbagte jordskokke chips.
 3. Denne nytårssalat med mango, spinat, mandler og granatæble har I også været ret interesseret i, og det er ligesom ovenstående en ret gammel opskrift.
 4. Nu har det jo lige været jul og nogle af mine juleopskrifter er selvfølgelig også landet på listen, blandt andet opskriften på min risalamande cheesecake.
 5. På femtepladsen er endnu en juleopskrift. Det er opskriften på 3 forskellige varianter af havregrynskugler – den sunde, den knap så sunde og en mellemting.
 6. Specier med chokolade og igen uden tilsat sukker og uden gluten er ligeså kommet på listen, hvilket jeg godt kan forstå. Det er nogle super lækre småkager, som man jo sagtens kan lave året rundt.
 7. Daim stykker uden tilsat sukker! Dette er blevet en af mine yndlings opskrifter og en af dem, som jeg er ret ‘stolt’ over faktisk lykkedes, hvilket jeg ikke helt havde regnet med.
 8. Marcipansmåkager med en klat hindbærmarmelade i midten er en helt fantastisk småkage. Jeg har aldrig smagt de ‘rigtige’, så jeg kan ikke helt sammenligne, men disse smager så godt.
 9. Endnu en juleopskrift er kommet på listen, denne gang er det mine sprøde  julesmåkager, som er smagt til med julekrydderier og som ligeså er uden gluten og uden tilsat sukker.
 10. Den sidste opskrift, som er landet på listen, er disse utrolig lækre små chokoladestykker med ristet hasselnødder, som smager helt forrygende og som minder ret meget om Ragusa… SÅÅÅ lækre!!!

2 kommentarer

 • Nanna

  Har forsøgt mig med dine daim, men de bliver slet ikke sprøde og hænger bare fast i papiret?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • - Camilla Drabo

   Ej det var da irriterende – forstår jeg ikke 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 2